"محمد ملکزاد" روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: موانع برای خیران مدرسه ساز کمتر است ولی برای ساخت یک خانه یا مرکز بهداشت دخالت های و پیچدگی های نامعقول وجود دارد که بارها خیرین نسبت به آن گلایه داشتند.
ملک زاده تاکید کرد: جای خالی نهاد و واحدی برای جذب خیران سلامت پیداست حتی می توان افرادی را در این راستا جذب کرد که فعالیت آنها ترویج فرهنگ خیری و شناسایی و جذب کمک های خیران سلامت باشد چرا که افراد زیادی مشتاق همکاری و کمک در سلامت مردم را دارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: خیرین سلامت انسانهایی وارسته هستند که با عمل خیر، نوعدوستی، ایثار و بذل مال خود، مفاهیم والای انسانیت را در جامعه ترویج میدهند.
ملک زاده رسیدگی به امور بهداشت و درمان را از ضروریات جامعه دانست و تاکید کرد:باید سلامت مردم توجه ویژه داشت و مشارکت مردم در این مورد را تشویق و ترویج کرد چرا که سلامت مردم محور رشد در همه امور است.
رئیس وقت هیئت مدیره مجمع خیرین سلامت استان پیش تر به ایرنا گفته بود: بر اساس بررسی های صورت گرفته از سال ۸۹ تاکنون ۹۸ درصد کارهای خیر، توسط خیران خارج از استان انجام می شود و مشارکت نیک اندیشانه در میان ثروتمندان بومی چشمگیر نیست.
کیان دهراب پور استقبال ضعیف از کارهای خیر در استان را ضعف اساسی دانست و تاکید کرد: باید به دنبال راهکار باشیم چرا که افراد ثروتمندی در استان هستند که می توانند پیشقدم شوند.
وی یکی از موانع مشارکت خیران را تعدد سازمان ها دانست و گفت: هر سازمانی به دنبال ایجاد موسسه خیریه است که این مساله تمرکز مشارکت و جذب خیران را مشکل می کند.
وی یادآور شد: در استان صنایع و شرکت های تجاری بزرگ کم است اگرچه افرادی متمول زیادی در استان است اما مشارکت و فرهنگ کمک به سلامت در استان کمرنگ است.
نظر شما