سرمایه‌گذاری در بهداشت هزینه‌های درمان را کاهش می‌دهد

اراک - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: سرمایه‌گذاری در بهداشت و توجه ویژه در امر پیشگیری، هزینه‌های درمان را هم برای مردم و هم برای وزارت بهداشت کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز دوشنبه در دیدار معاون توسعه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در اراک، افزود: سرمایه گذاری در بخش مراقب‌های بهداشت اولیه و خود مراقبتی، هزینه‌های درمان را مدیریت می‌کند.

وی ادامه داد: خدمات و مراقبت پ‌های بهداشت اولیه در تمام مراکز درمانی کشور باید جدی گرفته شود و با توجه به گروه های سنی مختلف خدمات ویژه و کارشناسی ارائه شود.

امام جمعه اراک اضافه کرد: هزینه‌های سربار و کمرشکن درمان با تقویت امور پیشگیری قابل کنترل است و نظام سلامت کشور باید از درمان محوری به پیشگیری محوری تغییر جهت دهد.

آیت الله دری نجف آبادی ادامه داد: الگوی تغذیه سالم و توجه به شاخص های امنیت غذایی نخستین گام در مسیر پیشگیری از انواع بیماری ها است و مسئولان مربوطه باید در این امر خطیر برنامه ریزی و سرمایه گذاری کنند

وی به برخی بیماریهای شایع اشاره کرد و گفت: سبد غذایی مردم باید به سمت مصرف مواد مطلوب باشد تا سلامت خانواده تامین شود.

آیت الله دری نجف آبادی به ناسالم بودن هوا در اراک اشاره کرد و افزود: هوای اراک بسیار آلوده است و بیمارستان ولیعصر(عج) اراک در مرکز این آلودگی قرار دارد و نیاز است طرح توسعه این مرکز درمانی در اسرع وقت تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: طرح توسعه بیمارستان ولیعصر(عج) اراک به آثار باستانی شده است و باید تمهیداتی اندیشده شود تا روند تکمیلی آن شتاب گرفته تا بهمن ماه امسال به بهره‌برداری برسد.

محمدحسن آصفری به وضعیت مراکز درمانی اراک اشاره کرد و افزود: بیمارستان زنان و زایمان استان نیز باید زودتر در اختیار مردم قرار گیرد.

وی به کمبود امکانات پزشکی در شهرستان‌های کمیجان و خنداب اشاره کرد و گفت: ساکنان این شهرها برای دریافت کوچکترین خدمات درمانی باید به اراک سفر کنند، بنابراین نیاز است متولیان امر نسبت بهداین مهم توجه ویژه داشته باشند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: درمان دیالیز در بخش دولتی مشکلات جدی دارد و نیازمند مشارکت برای رفع نیاز است.

آصفری افزود: بیمارستان امیرکبیر اراک فرسوده است و باید برای تغییرکاربری آن اقدام شود و بیمارستان طالقانی نیز وضعیت مناسبی ندارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha