کسب دو مدال نقره و برنز در مسابقات جهانی ژنو سوئیس توسط مبتکران ایرانی

تهران - ایرنا -دو مخترع کشورمان با حضور در مسابقات جهانی اختراعات کشور سوئیس با دو ایده و محصول در زمینه گردشگری هوشمند و همچنین فرآوری عسل به ترتیب موفق به کسب مدال نقره و برنز این دوره از مسابقات شد.

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، در این مسابقات احسان آقاجانی ریزی دانشجوی دکتری گردشگری پردیس بین‌المللی قشم دانشگاه تهران با ارائه ایده و اختراع خود در زمینه گردشگری هوشمند، موفق به کسب مدال نقره جهانی این دوره از مسابقات بین‌المللی فدراسیون جهانی مخترعان (IFIA) شد. مدال طلای این گروه در این مسابقات به نماینده کشور انگلیس و مدال برنز به نماینده ژاپن رسید.

میزان تقاضای عمومی، اقتصادی و به مقرون به صرفه بودن و دوستدار محیط زیست بودن از مهمترین معیارهای اعضای هیأت داوران در بررسی اختراعات شرکت داده شده در سومین دوره مسابقات بین‌المللی ایده و اختراعات بود.

همچنین، جواد دست یافته مخترع کشورمان نیز در مسابقات با محصول فرآوری عسل ارگانیک با ۴ فرمولاسیون جدید شامل کنترل دیابت، درمان آب مروارید چشم و حذف عینک، درمان سردمزاجی، و بارداری و باروری موفق به کسب مدال برنز این دوره از مسابقات شد.

جواد دست یافته مخترع کشورمان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، با بیان اینکه، این مسابقه در سه روز از ۲۰ تا ۲۲ اگوست ۲۰۲۳ توسط فدراسیون جهانی مخترعان (IFIA) در سوئیس برگزار شد، گفت:در این مسابقه در طبقه بندی های فناوری های پزشکی موفق به کسب مقام سوم جهانی شدم.

کسب دو مدال نقره و برنز در مسابقات جهانی ژنو سوئیس توسط مبتکران ایرانی

وی در خصوص اختراع خود نیز اظهارکرد: این مدال مربوط به محصول فرآوری عسل ارگانیک با ۴ فرمولاسیون جدید شامل کنترل بیماری دیابت، درمان آب مروارید چشم و حذف عینک، درمان سردمزاجی، و بارداری و باروری است.

این مخترع تبریزی با بیان اینکه، در این مسابقه ۸۳۰ اختراع از ۵۰ کشور حضور داشتند، از کشورهای کانادا، آمریکا، استرالیا، موروکو، اندونزی، ترکیه ایران، روسیه، قطر، بحرین، انگلستان، چین، هنگ کنک، مالزی، تایلند، امارات و لهستان به عنوان کشورهایی نام برد که مخترعان آنها در این مسابقات حاضر بودند.

دست یافته گفت: تمامی اختراعات و نوآوری ها در ۱۳ گروه از جمله علوم کامپیوتر (نرم‌افزار)، ماشین‌آلات، مهندسی عمران، حفاظت از محیط زیست، کشاورزی، پزشکی، الکترونیک، هوافضا، مکانیک، ژنتیک و غیره دسته‌بندی شده اند.

وی با بیان اینکه، این مسابقه به صورت غیرحضوری برگزار می شود افزود:هر مخترع با تهیه یک فیلم۳ تا ۵ دقیقه نوآوری و اختراع خود را برای بررسی و قضاوت داوران مسابقات ایفیا به نمایش می گذارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha