تجهیزات طب هسته‌ای برای استان اردبیل خریداری شد

اردبیل - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل از خریداری و تامین تجهیزات مورد نیاز طب هسته‌ای برای این استان خبر داد و گفت: به دنبال آماده‌سازی ساختمان، جهت نصب و راه اندازی اقلام خریداری شده هستیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا دکتر علی محمدیان روز شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل اظهار کرد: طب هسته ای هم اینک از سوی بخش خصوصی در مرکز استان اردبیل خدمات رسانی می‌کند و با راه اندازی این نوع خدمت در بخش دولتی، بیماران بیشتری از آن بهره مند خواهند شد.

وی افزود: دستگاه رادیوتراپی موجود در استان مربوط به ۱۲ سال قبل است و طبق اعلام شرکت سازنده، قطعات آن دیگر تولید نمی‌شود و برای رفع نیاز استان، دستگاه رادیوتراپی خریداری و وارد کشور شده است و به زودی در مرکز استان نصب و راه اندازی خواهد شد.

سه دستگاه ام ار آی جدید راه اندازی می‌شود/۱۵ طرح عمرانی بهداشت و درمان آماده افتتاح است

وی با اشاره به خرید و نصب دستگاه آنژیوگرافی در سال گذشته ادامه داد: تا اوایل مهرماه سال جاری، سه دستگاه ام ار آی در شهرستان‌های پارس آباد، مشگین شهر و اردبیل نصب و راه اندازی خواهد شد و با نصب این دستگاه‌ها نوبت گیری و صف‌های گاه طولانی ام ار آی ۲ دستگاه موجود در بیمارستان‌های علوی و امام (ره) کاهش خواهد یافت.

دکتر محمدیان اردی در خصوص توسعه مراکز درمانی استان اردبیل گفت: از ۵۹ طرح عمرانی بهداشتی و درمانی که در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته بود، ۱۵ طرح یا افتتاح شده یا در آستانه افتتاح است که مرکز اورژانس، آزمایشگاه، مسکن متخصصان و سایر واحدهای درمانی از جمله آنهاست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل اضافه کرد: ساختمان شبکه‌های بهداشت شهرستان‌های بیله‌سوار و انگوت با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی برای افتتاح آماده است و مراکز ناباروری اردبیل و پارس آباد در حال تکمیل هستند.

محمدیان ادامه داد: بیمارستان نجف زاده با ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی و بیمارستان یکهزار تختخوابی اردبیل با پیشرفت خوبی در حال احداث است و کتابخانه مرکز دانشگاه علوم پزشکی اردبیل نیز ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

زیرساخت افزایش پذیرش دانشجوی خارجی را نداریم

وی به تحصیل ۳۰ دانشجوی خارجی در دانشکده پزشکی استان اردبیل اشاره کرد و گفت: با وجود انتظاری که از این دانشگاه برای افزایش پذیرش دانشجویان خارجی وجود دارد، متاسفانه زیرساخت لازم برای این امر را نداریم اما تلاش می‌کنیم با تامین فضا و امکانات مورد نیاز، از این ظرفیت استفاده کنیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل در پاسخ به این سئوال که چرا استان اردبیل با وجود پیشتاز بودن در اهدای عضو، امکان عمل پیوند را ندارد و بیماران نیازمند عضو مجبور به انتقال به تهران هستند، اظهار کرد: متاسفانه زیرساخت لازم برای پیوند عضو در استان وجود ندارد اما جا دارد به تناسب استقبال مردم از اهدای عضو، زیرساخت‌های لازم برای پیوند اعضای بدن در استان فراهم شود.

۱۴ پزشک به علت ویزیت گروهی اخطار گرفتند

دکتر محمدیان اردبیل از صدور اخطار به ۱۴ پزشک در استان به دلیل ویزیت گروهی بیماران خبر داد و گفت: رعایت حریم خصوصی بیماران برای پزشکان الزامی است و شاید بیماری، امکان بیان مشکل درمانی خود را در حضور جمع نداشته باشد.

وی ادامه داد: پزشکان باید به وقت و حریم فردی بیماران احترام قائل باشند و از ویزیت گروهی بیماران در حضور همدیگر خودداری کنند و اگر ۱۴ پزشک مدنظر نیز به اخطارها و تذکرات توجه نداشته باشند با اهرم‌های دیگر طبق مقررات با آنها برخورد خواهد شد.

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال ۱۳۷۲ تاسیس شده و اکنون با هفت دانشکده و ۱۳ بیمارستان دولتی، فعال است و روز به روز زیرساخت‌های آموزشی و خدمات رسانی آن تقویت می‌شود.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha