حجتالاسلام محمد شمسالدین روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به ساختار روستایی این شهرستان و نقش روحانیان در تبیین و توسعه فکری و فرهنگی و نیز برخورد با آسیبهای اجتماعی، شایسته است مسوولان نسبت به رفع این خلاء اقدام کنند.
وی ادامه داد: البته شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان به صورت منظم برگزار می شود و حتی جای خالی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی و به تبع آن برگزار نشدن جلسات شورای فرهنگ عمومی را به نحوه مطلوب پر کرده است.
امام جمعه زاوه به موضوع اقامت غالب مدیران دستگاههای اجرایی این شهرستان اشاره و اظهار کرد:این مدیران از آنجا که ساکن تربتحیدریه هستند رفت و آمدهای مکررشان موجب شده آن پیشرفتی که شایسته مردم این خطه است میسر نشود.
شمسالدین تقویت ساختار ادارای شهرستان زاوه را خواستار شد و افزود: اکثر مردم شهرستان زاوه ساکن روستا و جزء اقشار ضعیف یا متوسط جامعه هستند و در اراضی خرده مالکی به شغل کشاورزی با محوریت زعفران و گیاهان دارویی مشغول هستند.
شهرستان زاوه به مرکزیت "دولتآباد" با ۲ بخش مرکزی و "سلیمان" بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ ، دارای ۶۷ هزار نفر جمعیت است که ۶۰ هزار نفر از این تعداد، در ۷۲ روستای این شهرستان ساکن هستند.
شهرستان زاوه در ۱۷۴ کیلومتری جنوب مشهد تا سال ۱۳۸۷ یکی از بخشهای شهرستان تربتحیدریه بود.
نظر شما