اعتبارات ابلاغی پاسخگوی نیازهای ساخت راه های استان اصفهان نیست

اصفهان - ایرنا- معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: اعتبارات ابلاغی پاسخگوی نیازهای حوزه ساخت راه نیست؛  بااین وجود ، سال‌های اخیر این اداره‌کل تکمیل پروژه‌های نیمه تمام سنوات گذشته را در دستور کار خود قرار داده است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، بهزاد شاهسوندی روز دوشنبه افزود: پروژه‌های راه‌سازی استان اصفهان بدون تامین اعتبار آغاز نمی‌شود و برای جلوگیری از رها شدن پروژه‌ها به‌صورت نیمه کاره، پس از انجام مطالعات و اخذ مجوزات لازم، در صورت تامین اعتبار پروژه راهسازی جدید آغاز می‌شود.

وی درخصوص وضعیت اعتبارات پروژه‌های راه‌سازی استان، به بالابودن هزینه‌های این پروژه‌ها اشاره و اظهار کرد: برای ساخت هر کیلومتر راه با عرض سواره رو، ۷.۴ متر در استان اصفهان به طور میانگین به اعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد ریال نیاز بوده که البته در راه‌های کوهستانی این مبلغ به مراتب بالاتر است.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه بعضی از پروژه ها در سال‌های پیش بدون اعتبار شروع شده و به علت تامین نشدن منابع مالی متوقف مانده بودند، افزود: بخش اعظمی از پروژه‌های نیمه تمام هم اینک فعال شدند و به بهره برداری رسیدند و مابقی آنها نیز در دست اجراست.

وی خاطرنشان کرد: این بدان معنی نیست که پروژه جدید آغاز نشده باشد بلکه پروژه‌های جدید دیگری نیز در استان کلید خورد که از نظر مطالعاتی و مجوزهای لازم در خصوص مجوز ماده ۲۳ و تامین اعتبار فرآیندهای لازم را طی کردند و پس از تامین منابع مالی، عملیات اجرایی پروژه آغاز شد که در همین راستا تعدادی از آن‌ها نیز به بهره‌برداری رسید.

شاهسوندی گفت: مطابق با سیاست گذاری‌های به‌عمل آمده و در جهت اینکه پروژه‌ای به‌صورت نیمه کاره رها نشود در ابتدا مطالعات دقیق و برآورد انجام کار صورت می‌گیرد و بعد از تصویب طرح، اخذ مجوز ماده ۲۳، کد دارنمودن طرح و تامین اعتبار کافی با توجه به برنامه زمانبندی پروژه انجام و پروژه‌هایی که فاقد این موارد باشند آغاز نمی‌شوند.

وی افزود: با پیگیری‌هایی که صورت گرفته تاکنون بخش اعظمی از مطالبات پیمانکاران پرداخت شده است.

معاون مهندسی و ساخت اداره‌کل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اینکه این استان هم اینک نزدیک به ۱۱ هزار و ۷۰۲ کیلومتر راه دارد، اضافه کرد: این میزان شامل ۴۸۰ کیلومتر آزادراه، ۲ هزار و ۱۹۲ کیلومتر بزرگراه، ۲ هزار و ۲۴۵ کیلومتر راه اصلی، یک هزار و ۸۵ کیلومتر راه فرعی و پنج هزار و ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی است.

وی بیان کرد: این استان دارای ۴۱۶ پل با دهانه ۶ متر و بیشتر، شامل تقاطع‌های غیر همسطح و زیر گذر بوده و تعداد پل‌ها و آب‌روهای زیر دهانه ۶ متر به ۱۵ هزار و ۵۹۳ عدد می‌رسد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha