ناصر ظاهری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا رویکرد اصلی این نهاد را توانمندسازی مددجویان دانست و افزود: کارفرمایانی که نیازمندان و مددجویان کمیته امداد را به کارگیری میکنند به ازای هر نفر اشتغال زایی، تسهیلات قرض الحسنه دریافت میکنند و یا میتوانند از پرداخت حق بیمه کارفرما معاف شوند همچنین در مناطق محرم کارفرمایان هم از تسهیلات قرض الحسنه و پرداخت حق بیمه کارفرما معاف میشوند، بدین صورت که حق بیمه توسط کمیته امداد امام (ره) پرداخت میشود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) ادامه داد: متقاضیان ایجاد فرصتهای شغلی پایدار در رستههای خاص و دانشبنیان میتوانند تا سقف سه میلیارد ریال تسهیلات از این نهاد دریافت کنند.
وی اظهار کرد: در صورتی که کارفرمایان نیروهای کاری مورد نظر خود را از بین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد تامین کنند، از بستههای تشویقی جدید این نهاد نیز بهره مند خواهند شد.
این مسوول با اشاره به اینکه تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با کارمزد چهار درصد، بدون سود و با اقساط بلند مدت جهت ایجاد مشاغل پایدار خواهد بود،تصریح کرد: این میزان تسهیلات به تناسب نوع شغلی افراد متفاوت بوده و حداکثر میزان تسهیلات یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.
وی خاطر نشان کرد: یکی از دغدغههای این نهاد ایجاد اشتغال در زمینههایی است که دارای توجیه اقتصادی باشد از این رو موضوع علاقه به شغل ایجاد شده و همچنین داشتن توجیه اقتصادی برای اشتغال مورد نظر یک امر جدی است.
ظاهری ادامه داد: یکی از برنامههای کمیته امداد امام (ره) ارائه آموزشهای فنی و حرفهای است که در این زمینه با سازمان فنی و حرفهای تفاهم نامه همکاری داریم که چنین گامهایی در افزایش موفقیت تسهیلات اشتغال زایی مؤثر است.
این مسوول تاکید کرد: کمیته امداد در مسیر پرداخت تسهیلات از انتخاب مددجو تا ارائه آموزشهای متناسب، برنامههای اجرایی خود را پیش می برد ولی باید به این نکته مهم نیز توجه داشت که کمیته امداد امام خمینی (ره) در این زمینه نقش درمانگری دارد.
وی ادامه داد: در یکسال اخیر سه هزار و ۵۵۴ شغل مستقیم برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی در استان قزوین ایجاد شده است.
ظاهری افزود: پرداخت تسهیلات برای ایجاد مشاغل خرد و خانگی در قالب تبصره ۱۶ قانون بودجه و همچنین پرداخت تسهیلات به مددجویان کارآفرین در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه ۲ ابزار مهم کمیته امداد برای ایجاد اشتغال برای مددجویان و خانوادههای نیازمند و محروم استان قزوین به ویژه زنان سرپرست خانوار است.
۳۱ هزار خانوار در استان قزوین تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند.
نظر شما