۷ مرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۰۶
کد خبرنگار: 936
کد خبر: 85183600
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

 ۲ هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال برای درمان بیماران خاص اصفهان پرداخت شد

اصفهان-ایرنا- مدیرکل بیمه سلامت استان اصفهان گفت: از ابتدای آبان پارسال و تاسیس صندوق حمایت از بیماران خاص تا پایان تیر ۱۴۰۲، بیمه سلامت ۲ هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال برای درمان بیماران خاص استان پرداخت کرده است.

دکتر محمدحسین صفاری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیشتر این هزینه‌ها مربوط به گروه بیماری‌های سرطانی است که بخش عمده‌ آن نیز در زمینه تامین هزینه داروست.

به گفته وی، هدف از تاسیس صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج(سخت درمان) کاهش پرداخت مستقیم و جبران بخشی از هزینه‌ درمان ۱۰۷ بیماری خاص و سخت درمان از جمله سرطان‌، تالاسمی هموفیلی، ام اس و اوتیسم است.

وی با اشاره به آغاز کار صندوق حمایت از بیماران خاص و سخت درمان در سال ۱۴۰۱ ادامه داد: این صندوق در راستای عمل به سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری، در سال ۱۴۰۱ مورد تصویب نمایندگان مجلس انقلابی یازدهم قرار گرفت و با بودجه پنج هزار میلیارد تومان از آبان‌ ۱۴۰۱ شروع بکار کرد.

مدیرکل بیمه سلامت اصفهان با اشاره به افزایش بودجه مُصوب در سال جاری افزود: بودجه مصوب این صندوق در سال ۱۴۰۲ به هفت هزار میلیارد تومان رسید.

وی اظهار داشت: بیمه سلامت مُتولی صندوق بیماری‌های خاص و سخت درمان است اما در سال ۱۴۰۲ این دسته از بیماران برای استفاده از خدمات صندوق باید به بیمه پایه درمانی خود، یعنی بیمه‌شدگان تامین اجتماعی به مدیریت درمان تامین اجتماعی استان یا شعب شهرستانی آن و بیمه شدگان نیروهای مسلح به بیمه نیروهای مسلح مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج(سخت درمان)، دسته‌ای از بیماری‌ها هستند که درمان دائمی ندارند و برای درمان شرایط ویژه‌ای دارند.

فهرست بیماری‌های خاص و سخت درمان ابلاغ شده از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماران دیالیزی(دیالیز خونی و دیالیز صفاقی)، موکوپلی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های اس ام ای، سیستیک فیبروزس، اوتیسم، سرطان، پُرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا(شامل سلول‌های بنیادی خونساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده و ریه)، مُزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS برای بیماران (پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، تورث)، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

بر اساس آخرین آمار، ۱۰ هزارو۹۲۸ بیمار مبتلا به اِم اِس، سه هزار و ۹۶۷ بیمار پیوند اعضا، ۲ هزار و ۶۸۵ بیمار دیالیزی، ۹۲۰ بیمار اوتیسم، ۸۰۰ بیمار هموفیلی، ۷۰۰ بیمار تالاسمی، ۱۴۵ بیمار سی اف(سیستیک فیبروسیس)، ۵۱ بیمار ای بی(پروانه‌ای)، ۴۲ بیمار نقص ایمنی اولیه، ۴۱ بیمار ام پی اس(موکو پلی ساکاریدوز) و ۱۶ بیمار مربوط به سایر متابولیک‌ها (اختلال‌ها) در استان اصفهان شناسایی شده‌اند.

حدود ۸۰ هزار بیمار مبتلا به انواع سرطان نیز در استان شناسایی شده و سالیانه حدود ۱۲ هزار بیمار جدید به شمار مبتلایان به سرطان اضافه می‌شود.

از حدود ۴۰ میلیون فرد زیرپوشش بیمه سلامت همگانی در کشور، یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر از آنها ساکن استان اصفهان هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha