به گزارش ایرنا، یونس فاتح روز چهارشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان تبریز ادامه داد: ثبت آمار ایجاد شده توسط دستگاهها در سامانه رصد از اهمیت بالایی برخوردار است و تمامی دستگاهها باید نسبت به ثبت آمار و اطلاعات خود در این سامانه اقدام کنند.
وی اظهار کرد: براساس نتایج عملکرد دستگاههای شهرستان، سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی و شرکت آب و فاضلاب دارای بیشترین تعداد ثبت اشتغال در سامانه هستند و سازمان صمت و اتاق اصناف کمترین میزان ثبت در سامانه را داشته اند که باید هرچه سریعتر نسبت به اجرای تعهدات خود عمل کنند.
فاتح با بیان اینکه ایجاد فرصتهای اشتغال و پرداخت تسهیلات مرتبط از جمله برنامههای دولت سیزدهم برای کمک به حل مشکل بیکاری است، افزود: تسهیلات تبصره ۱۶ در راستای توسعه مشاغل خانگی پرداخت می شود و سهمیه اعتباری هریک از نهادهای اجرایی به صورت دستگاه اجرایی و شهرستانی مشخص است.
وی جذب تسهیلات تبصره ۱۶ ( تسهیلات قرض الحسنه اشتغال قانون بودجه ) را فرصتی برای توسعه شهرستان و ایجاد مشاغل خانگی برشمرد و گفت: ضروری است بانکها و دستگاه های اجرایی شهرستان در اعطای این تسهیلات تعامل و همکاری بیشتری داشته باشند تا فرآیند اجرای طرح و پرداخت تسهیلات سرعت گیرد.
تعهد استان آذربایجان شرقی در زمینه اشتغالزایی در سال گذشته ۴۵ هزار و ۷۹۴ نفر بود و تعهد استان برای سالجاری ایجاد ۴۷ هزار و ۱۵۶ فرصت شغلی است.
سامانه رصد ثبت اشتغال یکی از راهکارهایی است که دولت برای ساماندهی اشتغال ایجاد کرده است و افراد جویای کار میتوانند با ثبت نام در سامانه، درخواست خود را برای دریافت شغل مناسب اعلام کنند.
نظر شما