دبیر مجمع عالی ورزش کشور: فضاهای ورزشی مغفول مانده با کمک مردم احیا می‌شود

بوشهر - ایرنا - دبیر مجمع عالی ورزش کشور گفت: مجمع مردمی ورزش به عنوان حلقه میانی بین مردم و حاکمیت به شمار می‌رود و تلاش می‌شود فضاهای وزرشی مغفول مانده با کمک مردم احیا شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عظیم کریمی روز جمعه در نخستین همایش دُرّان دریا با حضور محمد انصاری بازیکن سابق تیم ملی و پرسپولیس در بوشهر اظهار کرد: هرچند اداره کل ورزش و جوانان مسئول و متولی امر ورزش در استان به شمار می‌رود اما به طور حتم کمبودهایی در این بخش وجود دارد که تلاش می‌شود با همت و کمک مردم برطرف شود.

وی افزود: باشگاه‌داران و ورزشکارانی که علاوه بر مقوله ورزش به فعالیت اجتماعی و خدمت به مردم می پردازند، تلاش می‌کنند کمبودهای بخش ورزش را برطرف کنند.

دبیر مجمع عالی ورزش کشور با اشاره به نمونه‌های موفق حضور مردم در عرصه‌های مختلف در بعد از انقلاب اسلامی در ایران ادامه داد: جهاد سازندگی و نهضت سوادآموزی از جمله اقدامات مهمی است که در این سال‌ها انجام شده است و ما به دنبال تداوم چنین کارهای ارزشی هستیم.

دبیر مجمع عالی ورزش کشور با اشاره به اجرا شدن کارت سبز در شهر بوشهر برای نخستین بار گفت: هرچند قوانین ورزش از سوی غرب ترسیم شده و بیشتر مبنی بر آرام کردن شرایط است در حالی که در فرهنگ غنی ایرانی اسلامی فرهنگ پهلوانی، خیر رساندن به دیگران و دستگیری از افراد ضعیف وجود دارد که در قوانین جهانی این موارد دیه نشده و باید گسترش یابد.

کریمی با اشاره به اجرای ایده کارت سبز در همایش دُران دریا برای نخستین بار افزود: ایده کارت سبز بسیار نوآورانه بود و مجمع عالی ورزش کشور از این ایده‌ها استقبال می‌کند.

وی گفت: در ورزش همیشه اخطار و اخراج در قانون وجود دارد ولی افرادی که با انجام کار درست موجب گسترش فرهنگ پهلوانی می‌شوند دیده نمی‌شوند.

کریمی با بیان اینکه ایده کارت سبز بعنوان فضاسازی جدید و به نوعی خط شکنی که از سوی مسعود عرب‌زاده هنرمند و پژوهشگر بوشهری انجام و به بازیکن ارزشی تیم ملی فوتبال محمد انصاری تقدیم شد، افزود: هرقدر از این نوآوری‌ها در عرصه ورزش ارائه شود به شرطی که آن قواره فنی برهم نخورد به مرور این قواعد به جزیی از فرهنگ تبدیل می‌شود.

دبیر مجمع عالی ورزش کشور در خصوص اثرگذار بودن یک پهلوان در جامعه با اشاره به افتخارآفرینی شهید نادر مهدودی و رئیسعلی دلواری اضافه کرد: رئیسعلی دلواری نشان داد حتی اگر حاکمیت هم همراه نباشد و متجاوز به خاک ما تجاوز کند مردم به صورت مستقیم ورود می‌کنند.

وی ادامه داد: گروه‌های جهادی که در موضوع های مختلف برای دستگیری از مردم نیازمند، ورود می‌کنند فعالیت آنها از این جنس است و آنها برای خدمت به مردم نیازمند منتظر حاکمیت نمی‌شوند.

کریمی تاکید کرد: رئیسعلی‌ها در این جامعه بسیار زیاد هستند و زمان لازم دارد که بیدار شوند و این بدنه اجتماعی را نه تنها در زمان بحران بلکه در تمام زمان‌ها پای کار مردم می‌آورند.

وی گفت: نهاد حاکمتی باید کار پشتیبانی و مردم صحنه گردان اصلی در این عرصه هستند.

سبحان زنگی مسئول برگزاری نخستین همایش دران دریا در استان بوشهر هدف از برگزاری این همایش را تقدیر از همه افرادی که در دوران کرونا و دیگر فعالیت‌های مردمی خوش درخشیدند عنوان کرد.

در این همایش از 12 نفر از برگزیدگان استانی شامل منیر راستیان، مهدی بهرام پور، کوروش غریبی، قاسم نجارباشی، رسول جمالی، طیبه آستانه، عبدالمهدی حقانی فرد، مجید فخری مقدم، منیره سعیدنیا، جعفر رئیسی، مهران فرامرزی و بخش ویژه « محمد انصاری » به پاس روحیه پهلوانی تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم ساسان نوذری و امین فرامرزی خواننده‌های انقلابی و بهروز خلیلی پور مرشد زورخانه‌های بوشهر به اجرای برنامه پرداختند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha