به گزارش خبرنگار ایرنا ، حجت الاسلام و المسلمین محسن قمی روز سه شنبه در دیدار با رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) با بیان اینکه جلسات متعددی را در گذشته با مسوولان دانشگاه و مجموعه وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص اهداف و رسالت های دانشگاه داشته و نسبت به مسایل و مشکلات آن آشنایی دارد، افزود: از اینکه جذب دانشجوی بین الملل به عنوان مطالبه در ایران از سوی مسوولان مطرح می شود، جای خوشحالی و امیدواری دارد.
معاون بین الملل مقام معظم رهبری اظهار کرد: براساس برنامه ششم توسعه باید ۱۰۰ هزار دانشجوی بین الملل در ایران تحصیل می کردند که تاکنون این مهم محقق شده و هم اکنون بیش از این تعداد نیز در ایران از کشورهای مختلف مشغول به تحصیل هستند.
حجت الاسلام قمی، تربیت سفیران فرهنگی برای کشورهای مختلف را از اهداف مهم انقلاب اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: ما وظیفه داریم تا با جذب دانشجویان بین الملل در این حوزه وارد شده و نگاه امامین انقلاب و گفتمان انقلاب اسلامی را گسترش دهیم.
وی تاکید کرد: تلاش خود را برای معرفی دانشگاه در عرصه های جهانی و جذب دانشجو انجام دهید و یک نظامی را برای آن در نظر بگیرید و برای هر کشور مطالعات جداگانه ای را در معرفی رشته ها داشته باشید.
معاون بین الملل دفتر مقام معظم رهبری تاکید کرد: هیات امنای دانشگاه ظرفیت ویژه ای است که بایستی بهره برداری لازم را از آن داشته باشید و از ظرفیت های جامعه المصطفی، مجمع جهانی اهل بیت (ع) و مجمع تقریب مذاهب برای معرفی دانشگاه نیز استفاده کنید.
وی ادامه داد: با توجه به رویکرد دولت سیزدهم، فرصت های خوبی در قاره آفریقا وجود داشته و از ظرفیت های پنهان آن کشورها می توان استفاده کرد و توجه به کشورهای منطقه هم از اهمیت لازم برخوردار است.
حجت الاسلام قمی افزود: آمادگی خود را برای معرفی دانشگاه در عرصه های بین المللی اعلام می داریم و شورای سیاستگذاری فرهنگی بین المللی نیز ظرفیت خوبی است تا دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) معرفی شود.
رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در این دیدار گفت: طی یک سال و نیم گذشته تلاشمان بر این بوده تا دانشگاه را متناسب با نام حضرت امام (ره) معرفی کنیم و بر اهمیت آن نیز در بعد ملی و بین المللی تاکید داریم هرچند موقعیت و محل دانشگاه در قزوین است اما رسالت آن بین المللی می باشد و تاکنون نیز از ۱۱۰ کشور جهان پذیرش دانشجو داشته ایم.
سیدعلی قاسم زاده اظهار کرد: این دانشگاه طی ۳۳ سال فعالیت خود گام های خوبی را برداشته اگرچه در دوران مختلف اوج و فرود نیز داشته است اما در دوره مدیریت جدید، سن مدیریت را نزدیک به ۱۰ سال کاهش دادیم و از نیروهای متعهد و متخصص جوان استفاده کرده ایم.
نماینده عالی وزارت عتف در استان قزوین افزود: با توجه به اهمیت و رسالت های اصلی، دانشگاه حضرت امام (ره) تنها دانشگاه دارای مصوبه مجلس شورای اسلامی است و اگر همکاری ارکان نظام برای رشد و ارتقا دانشگاه به کار گرفته نشود، جهش و توسعه لازم در آن اتفاق نمی افتد.
قاسم زاده خاطرنشان کرد: پراکندگی و توزیع نامناسب دانشجویان بین الملل در سطح کشور آسیب جدی است که بایستی کیفیت آموزش را بیشتر لحاظ کرده و بر اهمیت آموزش مناسب توجه کنیم، مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه نیز به عنوان اولین، قدیمی ترین و مهمترین مرکز آموزش زبان فارسی کشور آمادگی لازم را برای پذیرش فارسی آموزان و دانشجویان بین الملل دارد.
وی یادآور شد: ما از معاونت بین الملل بیت رهبر معظم انقلاب انتظار همکاری و مساعدت بیشتری را برای برگرداندن دانشگاه به مسیر اصلی خود داریم و امیدواریم با توصیه و تاکید به نهادهایی چون سازمان امور دانشجویان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و مجموعه وزارت امور خارجه به ما در این مسیر مهم یاری رسان باشند.
نظر شما