برخی بازاریان حاضر در مقابل استانداری روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفتند: افرادی از نهادهای مختلفی به طور متناوب اقدام به جمعآوری اجناس بازاریان کرده و موجب نارضایتی میشوند.
بهرامی یکی از کسبه خیابان بهادر بندرعباس در این زمینه اظهار داشت: به نظر می رسد آنچه مبارزه با قاچاق کالا نامیده میشود متولی مشخصی ندارد و به همین دلیل مجموعههای مختلفی مانند تعزیرات حکومتی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و بخشهای مختلف نیروی انتظامی هر یک جداگانه در این حوزه ورود میکنند.
یکی دیگر از بازاریان نیز خاطرنشان کرد: کسبه تمامی حق و حقوق دولتی مانند انواع مالیات و عوارض را پرداخت میکنند و شایسته نیست به آنها به چشم مجرم و متهم نگاه شود.
یکی دیگر از معترضان نیز یادآور شد: بیشترین حجم قاچاق کالا به صورت کانتینری است که ربطی نیز به بازار ندارد، اما معلوم نیست چرا نهادهای مختلف به ریشه های شناخته شده قاچاق کالا نمیپردازند.
این تجمع پس از حدود ۹۰دقیقه بدون هیچ حاشیهای پایان یافت و تجمع کنندگان پس ازگفتگوی نمایندگانشان با مسئولان استانداری محل را در کمال آرامش ترک کردند.
به گفته یکی از نمایندگان بازاریان، در مذاکره با مسئولان استانداری مقرر شد، گروهی به ریاست استاندار هرمزگان با حضور نهادهای ذیربط و نماینده بازاریان، مشکلات مطرح شده را در نزدیکترین زمان ممکن بررسی کرده و تصمیم گیری کنند.
به گزارش ایرنا، مهدی دوستی چندی قبل در نشست توسعه و برنامهریزی استان که ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲ برگزار شد نسبت به لزوم حمایت از بازاریان و کسبه این استان تاکید کرد و گفت: از ابتدای انقلاب تاکنون، همواره این قشر زحمتکش همپای نظام بودهاند و باید نسبت به رفع دغدغههای آنها در دولت مردمی، بیش از گذشته توجه شود.
نظر شما