به گزارش ایرنا، اکبر محمدی روز پنجشنبه در دومین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار کرد: مجموع اعتبارات استان در قانون بودجه ۱۴۰۲، سه هزار و ۶۲۸ میلیارد تومان است.
وی از رشد ۴۶ درصدی اعتبارات استان خبر داد و افزود: سال گذشته از نظر رشد اعتبارات رتبه ۲۴ کشور و امسال رتبه دهم را در بین استان های مختلف داریم.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان با بیان اینکه ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان اعتبار در اختیار این سازمان برای توزیع بین دستگاه های اجرایی هست، گفت: در قانون بودجه الزامات و تکالیفی هم چون اختصاص پنج درصد اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای به توسعه زیرساخت های گردشگری، پنج درصد به نیروی انتظامی، پنج درصد به تکمیل و تجهیز پایگاه های بسیج تعیین شده است.
محمدی میزان درآمدهای مصوب امسال استان را سه هزار و ۲۳ میلیارد تومان اعلام و بیان کرد: ۹۳ درصد این مبلغ مصوب از محل درآمدهای مالیاتی باید حاصل شود.
نیاز به ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اتمام پروژه های نیمه تمام بالای ۷۰ درصد استان
وی بیان کرد: ۱۹۷ پروژه بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در استان داریم که برای اتمام آنها نیاز به افزون بر یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار داریم.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان ادامه داد: برای اتمام ۳۱۲ پروژه بالای ۵۰ درصد هم نیاز به ۲ هزار و ۴۳۰ میلیارد تومان و برای تکمیل ۴۳۸ پروژه بالای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم نیاز به سه هزار و ۷۷۴ میلیارد تومان اعتبار هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه رویکرد جدید سازمان تعامل و همکاری است، اظهار کرد: این سازمان نقش هماهنگ کننده و تسهیل کننده دارد.
محمدی با بیان اینکه استان در بخش پروژه های عمرانی و مسائل اقتصادی با چالش هایی مواجه است، افزود: می طلبد مدیران مدیریت پروژه عمرانی استانی را بخوبی پیش ببرند و اعتبارات به پروژه های اولویت دار که در حوزه اقتصادی و تولیدی و اشتغال مثمرثمر خواهند بود، اختصاص داده شود.
وی با بیان اینکه همه تلاش خود را در راستای اتمام پروژه های کلیدی استان بکار می گیریم، اضافه کرد: هرچند ریشه های تورم فضای عمومی سیاسی و اقتصادی کشور بر می گردد ولی ما هم به اندازه توان و تاثیری که داریم در راستای رونق تولید و مهار تورم در استان باید تلاش کنیم.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کردستان ادامه داد: مدیران باید در ارتباط با هزینه کرد اعتبارات عمرانی در راستای تولید و اشتغال برنامه ریزی داشته باشند.
محمدی مشارکت همه نخبگان، دستگاه های اجرایی و اقشار مختلف را در راستای پیشبرد اهداف ضروری خواند و گفت: سازمان آمادگی پذیرای نظرات موافقان و مخالفان است و به دنبال تشکیل اتاق فکری با حضور نخبگان هستیم تا منجر به خروجی عملیاتی برای پیشبرد اهداف سازمان شود.
نظر شما