بانک‌های قم باید۲ هزار و ۷۴۸ میلیارد تومان تسهیلات به بخش تولید پرداخت کنند

قم - ایرنا- مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به اینکه حمایت از تولید کننده باعث رشد تولید و در نهایت مهار تورم می‌شود، گفت: در جلسه‌ای که با مدیران‌ بانک‌ها داشتیم مصوب شد، بانک‌ها ۲ هزار و ۷۴۸ میلیارد تومان تسهیلات در راستای رونق تولید به این حوزه در سال ۱۴۰۲ پرداخت کنند.

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری قم، عباس شیرمحمدی در گفت‌وگویی خبری، با اشاره به افزایش پرداخت تسهیلات بانک‌ها در راستای حمایت از صنعت معدن، گردشگری و کشاورزی افزود: واقعیت این است که تامین نقدینگی مورد نیاز واحدهای تولیدی حیاتی‌ترین مولفه‌ای است که هر واحد تولیدی برای استمرار فعالیت به آن نیاز دارد.

وی ادامه داد: باتوجه به شعاری که مقام معظم رهبری برای سال ۱۴۰۲ انتخاب کردند، مدیران دستگاه‌ها و بانک‌های استان باید نسبت به این شعار اهتمام ویژه‌ای داشته باشند، قم ظرفیت خوبی در بحث تولید دارد که باید بیش از گذشته به آن توجه کرد. واقعیت این است که تولیدکنندگان سهم بسزایی در جذب نقدینگی سرگردان جامعه و به‌دنبال آن مهار تورم می‌توانند داشته باشند.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم گفت: سال گذشته در راستای حمایت از صنعت و معدن مصوب کردیم که بانک‌های عامل قم در مجموع هزار ۴۰۰ میلیارد تومان به این بخش تسهیلات ارائه کنند. باتوجه به همه محدودیت‌هایی که بانک مرکزی با هدف هماهنگ کردن تراز مالی بانک‌ها ایجاد کرد؛ بانک‌های ما موفق به پرداخت حدود ۷۰ درصد تسهیلات به این حوزه شدند.

شیرمحمدی در ادامه تصریح کرد: مدیریت قم برای سالجاری نیز سیاست حمایت از بخش تولید را بیش از پیش در دستور کار قرار داده است، در جلسه کارگروه رفع موانع تولید استان که اواخر ماه گذشته با مدیران عامل بانک‌های قم داشتیم مصوب کردیم بانک‌ها تسهیلات خود را در بخش صنعت و معدن از هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان به ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان افزایش دهند.

وی تاکید کرد: تسهیلات رونق تولید سال ۱۴۰۲ برای بانک‌ها را در ۳ بخش صنعت و معدن، جهاد کشاورزی و گردشگری تقسیم کردیم. بانک‌های استان با عنایت به ظرفیت‌های اقتصادی قم علاوه بر حوزه صنعت و معدن، در بخش کشاوزی نیز ۳۳۲ میلیارد تومان و در بخش گردشگری ۲۳۰ میلیارد تومان موظف به پرداخت تسهیلات در سال جاری هستند.

وی خاطرنشان کرد: در مجموع بانک‌های عامل قم در ۳ حوزه فوق الذکر در راستای رونق تولید در استان و تحقق شعار سال موظف به پرداخت ۲ هزار و ۷۴۸ میلیارد تومان تسهیلات برای سال ۱۴۰۲ هستند.

شیرمحمدی در پایان گفت: بخش تولید ما با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه و تورم هم چنین کمبود نقدینگی با مشکلاتی روبرو هستند، با این سیاست امیدواریم استان قم سهم بسزایی در رشد تولید، مهار تورم و درنتیجه اقتصاد کشور داشته باشد.

در بخش صنعت، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آن‌ها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha