به گزارش خبرنگار ایرنا، امام جمعه گناوه در این آئین اظهار کرد: باتوجه به اینکه با تعطیلی مدارس، اغلب دانش آموزان وقت خود را در خانه سپری می کنند، غنیسازی اوقات فراغت در فصل تابستان یک فرصت طلایی برای بارور کردن استعدادها و توانمندیهای دانش آموزان است.
حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی گفت: امروزه آسیبهای جدی و خطرناکی از جمله در فضای مجازی ، در کمین فرزندانمان است و باید والدین نسبت به کنترل و نظارت آنها بسیار دقت کنند.
وی با بیان اینکه کنترل به معنای سخت گیری شدید نیست بلکه نباید بچههایمان چه در فضای مجازی و چه در فضای واقعی رها کنیم، افزود: پدران و بخصوص مادران باید در تربیت فرزندان خود مدیریت و آنها را زیرنظر داشته باشند.
امام جمعه گناوه گفت: همه ارگانها و در راس بسیج و آموزش پرورش از نهادهایی هستند که برای تربیت فرزندان تلاش و همت میکنند.
وی تصریح کرد: فرزندان و آینده سازان مملکت را باید از کودکی با دین و به خصوص مساجد که نقش بسیار موثری در تعلیم و تربیت دارند، آشنا کنیم.
رکنی حسینی افزود: بین کانونهای آموزشی و مراکز دینی باید ارتباط خوب و قوی وجود داشته باشد.
امام جمعه گناوه با اشاره به درپیش بودن دهه امامت و ولایت، گفت: باید تلاش کنیم که فرزندانمان با سیره و منش امام علی (ع) و دستورات دین مبین اسلام هرچه بیشتر آشنا شوند.
وی از تلاش همه دستاندرکاران و متولیان برگزاری کلاسهای اوقات و فراغت قدردانی کرد.
مدیر آموزش و پرورش گناوه اظهار کرد: کلاسهای اوقات فراغت تابستانه امسال در ۱۴۱ رشته و ۳۳ پایگاه شامل کانونها، دارالقرآن، پژوهش سرا، پایگاههای بسیج، مساجد، مدارس و سالن های ورزشی برپا شده است.
ضرغام مردانی افزود: طبق آمار تا روز جاری ۲ هزار دانش آموز از شهرستان گناوه در سامانه نورینو برای کلاسهای اوقات فراغت ثبت نام کردهاند.
وی گفت: در طول برپایی کلاسهای اوقات فراغت، اردوهای یک تا سه روزه و در پایان جشن اختتامیه برگزار میشود.
مدیر آموزش و پرورش گناوه یادآورشد: فعالیت پایگاهها از ابتدای تیرماه آغاز شده است و تا ۱۵ شهریور تداوم خواهد یافت.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر دارای ۲۰ هزار دانشآموز است.
نظر شما