به گزارش ایرنا «علی علیزاده» پنجشنبهشب در همایش روز ملی اصناف که در هتل دریای مراغه برگزار شد، افزود: آزادراه مراغه – هشترود به عنوان بزرگترین طرح عمرانی نیز در آن زمان غیرفعال بود اما طی همین مدت کوتاه از عمر دولت سیزدهم، زیرساخت سرمایه گذاری فراهم و تکمیل آزادراه در اولویت قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه ظرفیت گاز مراغه در دولت سیزدهم ۲ برابر شده و به ۶۶ روستای محروم شهرستان نیز گازرسانی شده است، اضافه کرد: آزادراه مراغه – هشترود هم در دولت سیزدهم حتی یک روز تعطیل نشده است و از ۳۲ درصد پیشرفت فیزیکی به ۶۰ درصد در آبان ماه میرسد.
وی تامین آب مورد نیاز برای سرمایهگذاری در شهرک صنعتی، تقویت شبکه برقرسانی و توسعه راههای روستایی را از دیگر خدمات دولت سیزدهم عنوان کرد و افزود: اکنون زیرساخت سرمایهگذاری در مراغه مهیاست و زمینه برای رونق تولید در این شهرستان فراهم است.
منطقه ویژه اقتصادی که مزیت سرمایهگذاری در مراغه ایجاد میکند، پس از سالها وقفه بهزودی عملیاتی میشود و واحد بطریسازی نیز در مرحله افتتاح قرار دارد.
مدیران مراغه محیط امن برای سرمایهگذاری فراهم کنند
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی به مشکل مالیاتی اصناف مراغه نیز اشاره کرد و گفت: روند اخذ مالیات از تصمیمهای کشوری تبعیت میکند اما با این وجود، باید محیط امن برای سرمایهگذاری در سطح شهرستان فراهم شود و اخذ مالیات منطقی باشد.
علیزاده افزود: اکنون که شرایط برای سرمایهگذاری در مراغه مهیاست نباید برخی موانع محلی، سدی در برابر ایجاد فرصتهای جدید شغلی ایجاد کند.
معنویت در بازار شهر حسینی مراغه نمود داشته باشد
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز بیان کرد: مراغه شهر حسینی و انقلابی است و این ویژگی ارزشمند در تمامی بخشها به ویژه در بازار باید نمود داشته باشد.
داود اسدیان افزود: توکل بر خدایی که روزیرسان است، یکی از ویژگیهای بازار در شهرهای مذهبی و انقلابی است و همین توکل مبنای معنویت بازاریان به شمار میرود.
وی از بازاریان متدین و قدیم مراغه خواست تا الگوی دینداری و توکل برای بازاریان جوان باشند و معنویت را فدای کسب سرمایه نکنند.
۱۴ هزار واحد صنفی در مراغه فعال است
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت مراغه هم با اشاره به اینکه ۱۴ هزار واحد صنفی فعال در مراغه وجود دارد، بیان کرد: اصناف در خط مقدم جنگ اقتصادی هستند و باید از آنان حمایت شود.
محمد تقیپور با تاکید بر اینکه ۱۰ هزار مورد از آنها پروانه کسب دارند و مابقی در حال ساماندهی هستند، اظهار کرد: بیشترین میزان اصناف این شهرستان با پنج هزار واحد به قالیبافان تعلق دارد که ظرفیت قابل توجهی در زمینه تولید و صادرات به شمار میرود.
نباید به اصناف به عنوان مودی مالیاتی نگاه شود
حسن شکری رییس اتاق اصناف مراغه نیز در این آیین بیان کرد: اصناف نقش مهمی در مشارکتهای سیاسی و اجتماعی و مباحث فرهنگی دارند و نباید به اصناف به عنوان مودی مالیاتی نگاه شود.
به گزارش ایرنا یکی از نمایندگان اصناف نیز در این جلسه با دعوت نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی پشت تریبون آمد و بیان کرد: قریب به اتفاق اصناف از وضعیت اخذ مالیات گلهمند هستند و انتظار رسیدگی دارند.
نظر شما