۳۱ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۳۷
کد خبرنگار: 3118
کد خبر: 85146154
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رویداد فرهنگی "کتابنما" در اصفهان آغاز شد

اصفهان -ایرنا- مدیر انتشارات سوره مهر اصفهان گفت: رویداد فرهنگی "کتابنما" ویژه مخاطبان کتاب و سینما، با معرفی کتاب «پشت شیشه‌های مات» در باره زندگی شهید  بهشتی در اصفهان در حال برگزاری است.

علی غفرانی‌کجانی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: فصل هشتم ویژه‌ برنامه فرهنگی «کتابنما» همزمان با اکران عمومی فیلم سینمایی «مصلحت» و معرفی کتاب «پشت شیشه‌های مات» به اجرا درآمد.

وی افزود: این رویداد تلفیقی در راستای پیوند مخاطبان کتاب خوب و فیلم سینمایی خوب با محوریت کتاب و برای افزایش سرانه مطالعه عمومی برگزار شده است، خرداد امسال آغاز شده است و تا آخر تابستان ادامه دارد و اینک در فصل هشتم آن، پانزدهمین کتاب از مجموعه "قصه قهرمانان انقلاب" برای مخاطبان فیلم سینمایی "مصلحت" معرفی می‌شود.

مدیر انتشارات سوره مهر اصفهان خاطرنشان کرد: کتاب "پشت شیشه‌های مات" روایت داستانی از زندگینامه شهید ایت‌الله سید محمد حسینی بهشتی از دید نوه‌ یکی از ۵۳ گروگان لانه جاسوسی آمریکاست.

وی ادامه داد: این آمریکایی موسوم به "لینگن" در ۴۴۴ روز دوره گروگان بودنش در ایران، ملاقاتی با شهید بهشتی داشته و خاطرات این دیدار را برای نوه‌اش بیان و نوه نوجوان او نیز تحت تاثیر زندگی شهید بهشتی، خاطرات پدر بزرگش را دستمایه‌ انتشار این کتاب کرده است.

غفرانی با اشاره به زمان برگزاری این رویداد گفت: در قالب رویداد هشتم کتابنما، میزبان مجموعه‌های فرهنگی، هنری، مذهبی، مدارس و دانشگاه‌ها هستیم و از تمام ظرفیت‌های موجود استان برای اکران فیلم سینمایی مصلحت که برنده دیپلم افتخار از نظر کارگردانی و نامزد سیمرغ هفت رشته در سی و نهمین جشنواره فجر شده است، استفاده می‌کنیم.

مخاطبان می‌توانند با ذخیره(رزرو) سانس اکران اختصاصی فیلم مصلحت، از تخفیف‌های هفتمین رویداد کتابنما در اصفهان بهره‌مند شوند.

آیت‌الله سیدمحمدحسینی بهشتی از روحانیون مؤثر در پیروزی انقلاب اسلامی و نخستین رئیس دیوان عالی کشور، هفتم تیر ۱۳۶۰ در یک عملیات تروریستی در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در تهران به همراه ۷۲ تَن دیگر به شهادت رسید.

به گزارش ایرنا؛ "لینگن" بعنوان کاردار و عالی‌ترین مقام آمریکایی در زمان اشغال سفارت این کشور، در زُمره پنجاه و دو گروگانی بود که در پی حمله دانشجویان پیرو خط امام به سفارت آمریکا در تهران در ۱۳ آبان سال ۱۳۵۸، به مدت ۴۴۴ روز در ایران بازداشت بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha