سامانه جامع ارایه خدمات مشاوران قوه قضاییه در چهار استان کشور اجرا شد

اراک - ایرنا- معاون مشاوران خانواده مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه گفت: راه‌اندازی سامانه مسیر به عنوان سامانه جامع ارایه خدمات قوه قضاییه در دستور کار قرار دارد و ‌هم‌اکنون در چهار استان کشور اجرایی شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام « محسن ابراهیمی » روز سه‌شنبه در آیین تحلیف پذیرفته شدگان و موسسین مراکز و مشاورین مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه استان مرکزی در اراک، افزود: راه‌اندازی این سامانه با حمایت رییس قوه قضاییه و اعضای شورای عالی قضایی تسریع شد و بزودی در سراسر کشور فراگیر می‌شود.

وی بیان کرد: از مزایای نظام جامع ارایه خدمات الکترونیک، شفافیت عملکرد و نحوه ارایه خدمات است و تعامل مشاوران با مراجعان در این نظام مورد توجه است.

معاون مشاوران خانواده مرکز وکلا کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با اشاره به اینکه، کار مشاوران خانواده ویژه، بی‌نظیر و خاص است، گفت: نظام جدید ارایه خدمات برای ساماندهی مراکز مشاوران از سه سال قبل آغاز شده است.

حجت‌الاسلام ابراهیمی به موفقیت و افتخار استان مرکزی در سازش بین زوجها اشاره کرد و افزود: در این استان موفقیت روز افزون مشاوران خانواده شکل گرفته که ظرفیت علمی و دانشگاهی استان از دلایل آن است.

وی، در ادامه به افزایش تعرفه مراکز مشاوران اشاره کرد و گفت: تعرفه باید متناسب با نرخ تورم باشد و به همین منظور، تعرفه برای سال جاری تعریف و به زودی ابلاغ می‌شود.

رییس کل دادگستری استان مرکزی هم در این آیین گفت: خانواده زیربنای اجتماعی بشری و زندگی مدنی است و اگر خانواده معقول باشد خروجی از این خانواده، در هر جایگاه قرار بگیرند برای جامعه مطلوب خواهد بود.

حجت‌الاسلام «عبدالمهدی موسوی» افزود: اگر تربیت در خانواده برجسته باشد برای عالم انسانی افتخار است و موجب تعالی جامعه می‌شود.

وی با اشاره به مشکلات زوجین در بین خانواده‌ها، بیان کرد: لازم است بررسی صورت گیرد تا بدانیم کجای راه را اشتباه رفته‌ایم؟ چرا ازدواجی که باید موجب آرامش باشد، آرامش بخش نیست؟

رییس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: اگر چتر خانواده تبدیل به تنش شود بیشترین آسیب را فرزندان می‌بینید، بنابراین باید با افرایش آستانه تحمل به حفظ آرامش در کانون خانواده کمک کرد.

حجت‌الاسلام موسوی افزود: در زندگی نگرانی‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد که اگر درایت نباشد اعضای خانواده دچار بحران می‌شوند و نتیجه آن فروپاشی نهاد خانواده است.

وی، نقش مشاوران خانواده را مانند نقش امدادگران برشمرد و بیان کرد: دادگستری در راستای فعالیت‌ها اقدام به تشکیل موسسات مشاوره کرده تا در هنگام بحران در کنار زوجین باشند.

رییس کل دادگستری استان مرکزی اضافه کرد: مشاوران خانواده استان تاکنون موفق عمل کرده و از سال ۹۸ تا ۹۹، سازش پایدار بین زوجین ۲۰ درصد و در سال گذشته به ۴۰ درصد و هم‌اکنون به ۷۰ درصد رسیده است.

حجت‌الاسلام موسوی افزود: این موفقیت نتیجه افزایش نیروی انسانی و تجربه علمی در بین مشاوران استان است.

رییس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: به زودی مجتمع تخصصی محاکم خانواده در بهترین مکان جانمایی خواهد شد.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی نیز در ادامه این آیین گفت: امید است بتوان در راستای برنامه‌های تحول قوه قضاییه و افزایش عمر زندگی، کاهش طلاق و سازگاری زوجین، قدم‌های موثری در حفظ بنیان خانواده برداشته شود.

«محسن خیرمند» افزود: در راستای رسیدن به تعالی خانواده، مهمترین مقوله، ثبات خانواده است که باید شکل گیرد و در راستای افزایش تعامل و تثبیت زندگی‌ها گام برداشت.

در این آیین، تحلیف ۴۳ نفر از مشاوران با خواندن سوگندنامه انجام شد.

۲۱۲ شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه‌های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha