به گزارش ایرنا، حمید عابدینی روز چهارشنبه به رسانهها اظهار کرد: این دوربینهای نظارت تصویری در تقاطع خیابان مدرس و ۱۵ خرداد، تقاطع خیابان معلم و قدس، تقاطع خیابان معلم و شهید خلیل طهماسبی و سه دستگاه دوربین در میدان امام حسین (ع) نصب شد.
وی افزود: دوربینهای نظارتی در زمان بروز بحران بسیار موثر است و امکان نظارت تصویری را در سطح شهر میسر میسازد.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری بیرجند عنوان کرد: علاوه بر موارد مذکور، نصب و کانفیگ دوربین در خانه خراطی، تعویض یک عدد دوربین در تقاطع بلوار مسافر و امام رضا (ع) و نصب ۱۵ دستگاه دوربین در پایانه مسافربری نیز انجام شد.
وی از ایجاد ۲ نقطه مرکزی شبکه رادیویی در ارتفاعات بیرجند خبر داد و گفت: ایجاد ارتباط مرکز هوایی شبکه با نصب ۶ عدد مالتی پوینت در ۲ نقطه از ارتفاعات بیرجند، کانفیگ مجدد ۱۷ عدد رادیو در نقاط مختلف شهر برای اتصال و انتقال تصاویر دوربینها به نقطه مرکزی، نصب پنل خورشیدی برای تامین برق، اصلاح ارتباطات رادیویی نامنظم و ایجاد توپولوژی ستارهای و جمعآوری ۱۵ دستگاه رادیو و استفاده آنها در نقاط دیگر در این راستا انجام شده است.
عابدینی بیان کرد: سه میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال برای این سه پروژه هزینه شده و از محل جمعآوری انجام شده نیز حدود یک میلیارد ریال صرفهجویی صورت گرفته است.
با توجه به افزایش تصادفات در شهر بیرجند که آن را در ردیف شهرهای بحرانی کشور قرار داده، افزایش نظارت تصویری از درخواستهای دستگاههای ذیربط به ویژه پلیس راهور بوده است.
نظر شما