آرش مصلح روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پنج نیروگاه برق آبی در استان وجود دارد و سال گذشته ۳۰ میلیون کیلووات ساعت برق تولید شده است.
وی افزود: این نیروگاه ها شبانه روز تولید برق دارند و به پایداری برق استان کمک می کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: موضوع تامین برق از منابع آبی استان در سفر هیات دولت به استان که به زودی در پیش است پیگیری خواهد شد زیرا این مهم به توسعه و رونق استان کمک شایانی خواهد کرد.
مصلح با اشاره به پروژه های آب استان، ادامه داد: هم اینک در بخش آب منطقهای ۵۰ پیمانکار، ۳۵ مشاور، هفت کارخانه تولیدکننده تجهیزات، اتصالات و لوله، ۴ مشاور آزمایشگاهی، ۶۰۳ نفر پرسنل فنی و کارگاهی، ۲۰۰ تجهیزات سنگین در ۶۰ پروژه عمرانی بخش آب در حال فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: این آمار به غیر از آمار مرتبط با سد چمشیر است و هیچ گاه در طول تاریخ استان این حجم از کار و پروژه وجود نداشته است.
وی بیان کرد: در سال گذشته ۷۲ مناقصه به ارزش ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برگزار کردیم، ۷۴۰ میلیارد تومان اعتبار ملی در بخش آب ورود پیدا کرد.
مصلح ادامه داد: از اول فروردین ۱۴۰۲، ۱۶ مناقصه به ارزش ۳۵۰ میلیارد تومان برگزار شده، هدفگذاری ما امسال یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.
ساکنان کهگیلویه و بویراحمد که سرزمین آنان با وجود یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر رودخانه و ۱۱ هزار کیلومتر آبراهه و مسیل و تولید سالیانه ۱۱ میلیارد متر مکعب آب یکی از پرآب ترین استان های کشور محسوب می شود.
کارشناسان آب منطقه ای با اشاره به اینکه میانگین سالیانه بارندگی کهگیلویه و بویراحمد در سال های پرآبی بالغ بر ۷۰۰ میلی متر است و این شاخص در زمان خشکسالی تا زیر ۵۰۰ میلی متر کاهش می یابد.
براساس آمار آب منطقه ای حجم آب تجدید پذیر استان ۹هزار و ۲۲۳ میلیون متر مکعب است که سالیانه از این میزان یک هزار و ۷۰ میلیون متر مکعب آن مهار می شود و ۹۰ درصد آن از کهگیلویه و بویراحمد خارج می شود.
نظر شما