تجارب علی‌آبادی سرمایه ارزشمندی برای وزارت صمت است

تهران- ایرنا- نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی گفت: عباس علی آبادی به دلیل سوابق علمی، تجربی و روحیه جهادی گزینه مناسب و سرمایه ارزشمندی برای وزارت صمت است.

علی اکبر کریمی در گفت و گو با ایرنا افزود: وزارت صمت از جمله وزارتخانه‌های بزرگ دولت بوده و متمرکز شدن امور مربوط به صنعت، معدن و تجارت در یک وزارتخانه اهمیت زیادی به این وزارتخانه داده است.

وی ادامه داد: عباس علی آبادی گزینه مناسب و مطلوبی برای این وزارتخانه است زیرا علی آبادی دارای سوابق ارزشمندی در حوزه جنگ و جهاد است و سابقه خوبی در حوزه جهادی دارد.

نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن در مجلس شورای اسلامی با یادآوری تجارب مناسب علی آبادی در حوزه صنعتی و علمی خاطرنشان کرد: در حوزه های دانش بنیان و به عنوان کسی که تحصیلات مناسب و مرتبطی در حوزه دانشگاه های معتبر کشور دارد یک چهره علمی شناخته شده در سطح کشور به شمار می رود.

کریمی افزود: وی به عنوان هیات علمی دانشگاه در رتبه استادی و برنده چندین جایزه مهم علمی از جمله جایزه جشنواره خوارزمی در کشور است که این مهم نشان دهنده شخصیت علمی علی آبادی است.

وی ادامه داد: در حوزه تجربی نیز، باتوجه به مشاغلی که علی آبادی داشته است، در سال های گذشته هم معاونت وزارت نیرو و هم سابقه طولانی در مدیریت شرکت مپنا که یکی از شرکت های بسیار بزرگ کشور بوده و در زمینه های مختلف فعالیت دارد، ابتکار و مدیریت علی آبادی این شرکت را به یکی از قطب های مهم صنعتی و علمی کشور تبدیل کرده است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تلفیق تجارب ارزشمند علی آبادی، یک سرمایه ارزشمند برای وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و امید است بتواند رای موافق قاطعی را از نمایندگان کسب کند و در سنگر وزارت صنعت، معدن و تجارت خدمات ارزشمندی برای کشور ارایه دهد.

به گزارش ایرنا عباس علی‌آبادی، (زاده ۱۳۴۰، اراک) استاد دانشگاه و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است و همه او را با مپنا می‌شناسند.

وی فارغ‌التحصیل کارشناسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه تهران بوده و دکترای خود را از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با رشته کنترل گرفته است.

علی‌آبادی، استادیار دانشگاه امام حسین بوده و مدتی نیز ریاست دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر را عهده‌دار بود، البته وی بیشتر ترجیح داده است در صنعت و بخش اجرایی فعالیت کند.

وی فعالیت‌های اجرایی و مدیریتی خود را از جهاد سازندگی شروع و سپس به وزارت نیرو رفت و در بخش پروژه‌های برق‌آبی وزارت نیرو ادامه فعالیت داد و در بخش مدیریتی پروژه‌های سد و نیروگاه کرخه و کارون ۳ حضور داشت.

علی‌آبادی، سوابق اجرایی بسیاری در هر دو بخش دولتی و خصوصی دارد که از آن جمله می‌توان به فعالیت به‌عنوان معاون برق و انرژی وزارت نیرو، مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، مجری بسیاری از طرح‌های صنعتی برای صنایع مختلف اعم از نیرو، معادن، فلزات، نفت، گاز و پتروشیمی، ریلی، هوایی و غیره و همچنین رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل گروه بزرگ صنعتی مپنا برای مدت بیش از ۱۵ سال - که این سال‌ها مقارن با رشد فزاینده این گروه صنعتی بوده است- اشاره کرد.

وی در دی ۱۳۸۸ از وزارت نیرو به گروه مپنا رفت و در ۱۵ سال گذشته نیز در همین شرکت به فعالیت و مدیریت مشغول بوده است؛ شرکت مپنا در زمان مدیریت علی‌آبادی روند صعودی و روبه رشد را طی کرده است به طوری که امروز یکی از شرکت‌های حائز رتبه در صنایع پیشرفته جهانی است.

عباس علی‌آبادی در جلسه روز یکشنبه ۲۱ خرداد ماه از سوی دولت به عنوان وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت به مجلس معرفی شد و قرار است جلسه رای اعتماد به وی فردا سه شنبه (۲۳ خردادماه) برگزار شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha