به گزارش روز سهشنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر، بابک محمودی با اشاره به این که پروژه آگاهسازی از خطرات مین و مهمات باقی مانده از جنگ، در ۲۸ شهر، ۵ استان غربی کشور و یک استان شرقی، اجرا میشود، گفت: در سالی که گذشت، پرژوه آگاهسازی، با محوریت آموزش چهره به چهره و پخش تیزرهای آموزشی، با حضور امدادگران در مراکز تجمع عمومی مانند مساجد، مدارس و در جمع عشایر انجام گرفت.
وی ادامه داد: در این مدت زمان، ۷۴۰ هزار نفر، تحت آموزش قرار گرفتند که ۳۵۰ هزار نفر از آنان آموزش به هموطنان و ۳۹۰ نفر نیز آموزش به اتباع افغانستانی بوده است.پروژه آگاهیسازی از خطرات مین و مهمات باقی مانده از جنگ از سال ۸۲ و به کمک کمیته بینالمللی صلیب سرخ، در ۲۸ شهر آلوده و ۴ استان غربی کشور، از جمله آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و ایلام به منظور آگاهسازی از بقایای جنگی در این مناطق انجام میشود.
آموزشهای آگاهسازی از مین و بقایای جنگی، در استان خراسان رضوی و برای اتباع افغانستانی که تمایل به ورود به کشور را دارند، ارائه میشود. اتباع افغانستانی در صورتی اجازه ورود به کشور پیدا میکنند که تحت آموزش قرار گیرند.
سرپرست سازمان امداد ونجات جمعیت هلالاحمر خبر داد؛
آموزش ۷۴۰ هزار نفر در پروژه آگاهیسازی از خطرات مین
۱۶ خرداد ۱۴۰۲، ۹:۴۶
کد خبر:
85131944
تهران - ایرنا - سرپرست سازمان امداد ونجات با بیان اینکه ۲۸ شهر آلوده به مین در کشور وجود دارد، از آموزش ۷۴۰ هزار نفر در پروژه آگاهسازی از خطرات مین و مهمات باقیمانده از جنگ خبر داد.
اخبار مرتبط
-
سال گذشته نزدیک به ۱۰۰۰ نفر در افغانستان قربانی انفجار مین شدند
تهران- ایرنا- همزمان با روز جهانی مبارزه با خطرات مین، کمیته بینالمللی صلیب سرخ میگوید که…
-
نماینده کمیته بین المللی صلیب سرخ در ایران:
پروژه آگاهی رسانی مخاطرات مین در پنج استان غربی کشور در حال برگزاری است
سنندج- ایرنا- مدیر پروژه مخاطرات مین و نماینده کمیته بین المللی صلیب سرخ در ایران گفت: آگاهی…
-
۵۱ منطقه از اراضی آلوده به مین سردشت پاکسازی میشود
مهاباد - ایرنا - فرماندار سردشت گفت: امسال با همکاری اکیپ مرکز مین زدایی آذربایجان غربی، ۵۱…
نظر شما