حجتالاسلام حسن قانع روز دوشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: بازگو کردن و انعکاس دادن وقایع تاریخی انقلاب اسلامی با نگاهی تحلیلی کمک میکند تا ریشههای این انقلاب الهی در جان و دل نسل چهارم و پنجم انقلاب و اذهان و عقلهای روشن بین جوانان گام دومی مستحکم شود.
وی ادامه داد: بازخوانی هویتها و ریشههای انقلاب اسلامی مردم ایران در قیام ۱۵ خراداد ۴۲ نهفته است و این اتصال معرفتی با گذشته تاریخی باید همیشه باقی بماند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس با بیان نقش قیام خونین ۱۵ خرداد در شکلگیری انقلاب اسلامی، گفت: بیان این ریشههای هویتی به نسل امروز کمک میکند تا بدانند روند رشد این انقلاب اسلامی از کجا آغاز شده و قرار است به کجا برسد.
قانع تاکید کرد: دستگاههای فرهنگی همه تلاش خود را در اتصال هویتی جوانان ایران اسلامی با گذشته بسیار درخشان بزرگان کشور از جمله امام خمینی (ره) و جوانانی که در دفاع مقدس و انقلاب برای صیانت از این انقلاب جنگیدند بکار گیرند.
وی شهدای جنگ تحمیلی و رویشهای پس از آن در عرصههای مختلف اقتصادی، فرهنگی و علمی را ذخیرههای معنوی انقلاب اسلامی خواند و گفت: باید برای حفاظت و صیانت از این ذخیرههای ارزشمند تلاش کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان فارس بیان کرد: انقلاب اسلامی در دوره پسا انقلاب خود، الهام بخش جهانیان بوده است.
قانع تاکید کرد: ماموریت ویژه رسانههای کشور در زمان حاضر ایجاد خودآگاهی ملی و بینالمللی نسبت به ظرفیتهای ایرانی و اسلامی از یک سو و قرائت عمیق تشیع از امر توحید و ولایت از سوی دیگر است تا جوانان ایران اسلامی به روحیه اعتماد نفس و خودآگاهی و معرفت در فضای جهانی دست یابند، تحت استعمارهای فکری، اقتصادی و جغرافیایی قرار نگیرند و زمینه ساز ظهور باشند.
قیام خونین ۱۵ خرداد به عنوان نقطه عطفی در انقلاب اسلامی ایران در پی دستگیری امام خمینی (ره) پس از اعتراض به لایحه انجمنهای ایالتی و ولایتی و انقلاب سفید رخ داد و مردم شهرهای مختلف ایران در حمایت از امام خود به علیه رژیم پهلوی به پا خواستند که از سوی ماموران حکومتی به خاک و خون کشیده و نقطه آغازی برای گسترش اعتراضات مردمی شد.
نظر شما