سرهنگ فرخ جمالی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: نداشتن مهارت کافی در کنترل وسیله نقلیه و تردد با سرعت غیرمجاز مهمترین علت تصادف رانندگان دارای گواهینامه پایه سوم است که این طیف پنج تا هفت درصد از سوانح خسارتی و جرحی را به خود اختصاص دادند.
وی تاکید کرد: در صورت بروز سوانح رانندگی توسط رانندگانی که کمتر از یکسال از دریافت گواهینامه آنها می گذرد و محدودیت های پیش بینی شده در قانون را رعایت نکردند، شرکت های بیمه گر به هیچ وجه خسارت خودرو یا دیه را پرداخت نمی کنند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان اظهار داشت: افرادی که گواهینامه پایه سوم رانندگی می گیرند برای کسب مهارت و تجربه در امر رانندگی باید در سال نخست رانندگی ضوابط و محدودیت های پیش بینی شده به منظور ارتقای مهارت را رعایت کنند.
سرهنگ جمالی ادامه داد: بر اساس قوانین راهور باید رانندگان دارای گواهینامه پایه یک، ۲ یا فردی که بیش از یکسال از دریافت گواهینامه اش می گذرد، افراد دارای گواهینامه پایه سه را در سه ماه نخست رانندگی همراهی کنند.
وی بیان کرد: افرادی که به تازگی گواهینامه پایه سوم دریافت کردند در یکسال نخست مجاز به رانندگی در مسیرهای برون شهری نیستند.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان افزود: همچنین این طیف از رانندگان در یکسال نخست مجاز به رانندگی از ساعت ۱۲ شب تا پنج صبح در معابر درون شهری نیستند.
سرهنگ جمالی اظهار داشت: از دیگر محدودیتهای پیش بینی شده برای این افراد، این است که نباید تخلف منجر به اخذ نمره منفی انجام دهند.
نظر شما