به گزارش ایرنا، سید مجتبی آل یاسین روز شنبه در نشست کمیته علمی و اجرایی همایش ملی حکمرانی متعالی استان مرکزی، افزود: این نوع حکمرانی الهی است که مردم در تمام مباحث و شاخصههای حکومتی دخیل هستند و متفاوت از حکومت کردن است.
وی با بیان اینکه این نوع حکمرانی مورد توجه و تاکید ویژه دولت سیزدهم و مدیریت ارشد استان مرکزی است، ادامه داد: مقرر شد ذیل چهارمین همایش ملی و دومین همایش بین المللی حکمرانی متعالی، همایش" حکمرانی استانی چالشها و الزامات در استان مرکزی برگزار شود که در این خصوص استان مرکزی به عنوان استانهای برتر مطرح است و نشستهای تخصصی مناسبی در این راستا برگزار شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری مرکزی اظهار کرد: هفدهم خردادماه جاری این همایش استانی برگزار و همایش ملی حکمرانی متعالی در بیست و دوم خردادماه به صورت ملی برگزار میشود.
آل یاسین ادامه داد: تاکنون مقالات قابل توجهی در حوزههای مختلف از سوی دانشگاهها، حوزههای علمیه و صاحبنظران ارسال شده و تمام مباحث مطرح شده در نشستها و کمیتههای تخصصی در نشست نهایی استان مطرح و به صورت مکتوب در اختیار مسئولان ذیربط کشوری در این همایش قرار میگیرد.
وی گفت: برگزاری نشستهای تخصصی بدون هزینه و کیفی، اقدام نو و جدیدی در دولت سیزدهم است و به طور حتم برگزاری همایشهای تخصصی و علمی بدون تشریفات اثرگذاری بالایی دارد.
آل یاسین بیان کرد: یکی از اولویتهای استان توجه به مباحث زیست محیطی، فرهنگی، اجتماعی و خدمات است که باید با بهرهگیری از ظرفیت مدیران، نخبگان و نهادهای مردمی گام های موثری در راستای رفع مشکلات این حوزه ها برداریم.
وی خاطرنشان کرد، همچنین نقش اصناف در موضوع حکمرانی استانی چالشها و الزامات بسیار برجسته است چرا که این جامعه هدف همواره در تمام عرصهها حضور پررنگ داشته است و باید از این ظرفیت بیش از پیش بهره گیری کرد.
آل یاسین گفت: در این نشست مصوب شد دبیرخانه دائمی این همایش در استان مرکزی تشکیل شود چرا که برگزاری این همایش به منزله پایان نیست بلکه با توجه به ظرفیتی که در تمام عرصه ها به ویژه در عرصه فکری و علمی و فرهنگی وجود دارد نقطه عطف و آغاز است.
دستیار و مشاور استاندار مرکزی در امور تحول نیز در این نشست با بیان اینکه تمایز میان حکومت و حکمرانی باید برای همگان تشریح شود، گفت: کنشگران جامعه هدف، در تحقق منفعت عمومی استان باید تلاش کنند و برخی مسائل بین استانی همچون ریزگردها باید در سطح استان از سوی مسئولان امر مورد توجه ویژه قرار گیرد.
امین جلال منش تاکید کرد: سه رویکرد منافع عمومی، مسائل عمومی و منابع عمومی مدنظر است و ظرفیتهای فکری زیادی در داخل و خارج استان وجود دارد که میتوانند در این حکمرانی صاحب ایده و نظر باشند.
وی با اشاره به تقدیر وزیر نیرو از هفت صنعت پیشگام این استان در خرید انرژیهای تجدیدپذیر از بورس گفت: این اتفاق هفته گذشته در آیین رونمایی از تابلو برق سبز ایران در تهران با حضور وزیر نیرو، مدیر سازمان بورس ایران و مدیرعامل ساتبا (سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق) انجام شد و از ۹ فعال انرژیهای تجدیدپذیر کشور تجلیل شد که از این تعداد هفت شرکت در مربوط به استان مرکزی است.
مدیر دفتر منابع انسانی و تحول اداری استانداری مرکزی نیز گفت: چهارمین همایش بین المللی حکمرانی متعالی با همکاری دانشگاه دفاع ملی و مدرسه حکمرانی شهید بهشتی در ۲۲ خردادماه در تهران برگزار می شود.
سعید موسایی افزود: در این راستا باید همایش چهارمین حکمرانی چالشها و الزامات ۳۱ استان کشور پیش از بیست و دوم خردادماه در استانهای مختلف برگزار شود.
وی تاکید کرد: این همایش متعلق به همه دستگاههای اجرایی استان است و در این راستا باید تعامل و هم افزایی لازم صورت گیرد.
نظر شما