معاون وزیر ورزش: ورزشگاه‌های کشور برای حضور بانوان امکان‌سنجی شدند

دزفول- ایرنا- معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان گفت: ورزشگاه‌هایی که زیرساخت لازم برای حضور بانوان از نظر امکانات و حفظ کرامت بانوان را داشته باشند رصد و استخراج شدند.

به گزارش ایرنا مریم کاظمی پور جمعه شب در آیین بهره‌برداری از ۱۴ طرح ورزشی در سالن ورزشی چندمنظوره کوی آزادگان دزفول در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بررسی امکان سنجی و ایجاد شرایط حضور بانوان در ورزشگاه‌ها از سال گذشته با همکاری دستگاه‌های مختلف طی نشست‌های متعدد مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: ورزشگاه آزادی تهران، یادگار امام تبریز و ۲ ورزشگاه در اصفهان به صورت شاخص برای حضور بانوان مورد بررسی قرار گرفتند.

کاظمی پور ورزشگاه آزادی را دارای مهیاترین شرایط و امکانات برای حضور بانوان دانست و گفت: ورزشگاه آزادی در چهار بازی آسیایی و چند بازی ملی پیش از جام جهانی در تجربه‌ای موفق میزبان بانوان بود.

وی افزود: امکان حضور بانوان در ورزشگاه آزادی وجود دارد ولی به دلیل اینکه این ورزشگاه در حال تعمیرات گسترده است به صورت موقت امکان حضور بانوان در این ورزشگاه تا ایمن‌سازی کامل این مکان ورزشی وجود ندارد.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان ابراز امیداوری کرد با تامین اعتبار مورد نیاز تعمیر ورزشگاه آزادی به زودی شاهد حضور بانوان در این ورزشگاه به عنوان یکی از ورزشگاه‌های شاخص از نظر داشتن چنین شرایط باشیم.

به گزارش ایرنا، ۱۴ طرح عمرانی ورزشی با اعتباری بالغ بر ۵۱۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی، نفتی،‌بخش خصوصی، خیرین ورزش یار و هدایای مقام معظم رهبری از طریق بنیاد علوی در این آیین به بهره‌برداری رسید.

سالن کشتی و سالن چند منظوره کوی آزادگان، ساختمان و چمن پارالمپیک و پیست اسکیت شتاب، چمن مصنوعی شهدای نزاجا، استخر کوی اندیشه، سالن چند منظوره حاج محمد اسماعیل درویش زاده، چمن کوی نعل شکن، چمن مصنوعی روستای مهاجرین، چمن مصنوعی کوی آیت الله مدرس، چمن مصنوعی شهر شمس آباد، سالن چند منظوره و سالن تمرینی شهر میانرود و همچنین پیست قایقرانی دزفول از جمله طرح‌هایی است که امروز به بهره‌برداری رسید.

به مناسبت چهارم خرداد روز ملی مقاومت و پایداری- روز دزفول ۲۰۰ برنامه شاخص از جمله افتتاح و یا کلنگ زنی ۷۰ طرح درمانی، ورزشی، عمرانی، بهداشتی و زیرساختی اجرا شد.

به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشده‌ای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد.

رژیم بعث عراق در مدت هشت سال جنگ، ۱۷۶ موشک غول پیکر «فراگ هفت و اسکاد» به شهر دزفول شلیک کرد.

هواپیماهای دشمن ۴۸۹ بمب و راکت بر سر مردم بی‌دفاع شهر فرو ریختند و آتش بارهای عراق با شلیک پنج هزار و ۸۲۱ گلوله توپ نقاط مختلف شهر را هدف قرار داد اما با این همه خسارت، مردم دزفول با تقدیم ۲ هزار و ۶۰۰ شهید، چهار هزار جانباز، ۴۵۲ آزاده سرافراز و ۱۴۷ مفقود و جاویدالاثر حماسه مقاومت و پایداری را در تاریخ درخشان انقلاب اسلامی ایران جاودان ساخت.

به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد.

همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha