به گزارش ایرنا از جمعیت هلالاحمر، مدیران عامل جمعیتهای هلالاحمر استانهای مازندران، هرمزگان، گیلان، بوشهر، خوزستان، سیستان و بلوچستان و گلستان در حضور پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر، منصور رنجبر نماینده دفتر سازمان بهداشت جهانی در ایران و مهدی حیدری رئیس فدراسیون نجات غریق و غواصی، مشکلات، پیشنهادات و راهکارهای خود را برای کاهش غرقشدگی افراد در دریا، رودخانهها و استخرهای کشاورزی ارائه کردند؛ تاکید نخست همه آنها بر پیشگیری و آموزش نکات ایمنی لازم به مردم بود.
رئیس جمعیت هلال احمر نیز در سخنانی بر لزوم فرهنگسازی و آموزش جامعه تاکید کرد و گفت: از امروز با برنامهریزی قبلی اداره کل آموزشهای همگانی هلال احمر، کمپین بزرگ «غرق نشویم» آغاز میشود. این کمپین شامل تولید انواع محتواهای آموزشی در فضای مجازی و همچنین رسانههای تصویری، شنیداری و مکتوب رسمی است.
کولیوند خانههای هلال را بزرگترین بازوی جمعیت مردمی هلال احمر برای انتقال آموزشهای همگانی در راستای پیشگیری از حوادث و افزایش آمادگی مواجهه با سوانح دانست و گفت: هر چه بیشتر در حوزه پیشگیری کار کنیم به نفع مردم است. اگرچه برنامهریزی خوبی برای انجام عملیاتهای نجات در محیطهای آبی صورت گرفته است اما پیشگیری مقدم بر درمان بوده و در این راه بیش از ۶ هزار و ۶۰۰ خانه هلال کشور فعال در مناطق روستایی و کمبرخوردار شهری میتوانند با ترویج کمپین «غرق نشویم» پل انتقال آموزشهای ما به جوامع محلی باشند.
رئیس جمعیت هلالاحمر یادآوری کرد: در ۱۰ سال گذشته بیش از ۱۱ هزار نفر به علت غرقشدگی جان خود را از دست دادهاند. یعنی به طور میانگین در هر سال بیش از هزار خانواده داغدار شدهاند و این موجب هزینههای اقتصادی و اجتماعی زیادی بوده و بر دوش خانوادهها و کشور تحمیل شده است.
وی تاکید کرد: بنابراین ما هدف خود را در سال جاری کاهش ۵۰ درصدی تلفات غرقشدگی نسبت به سالهای گذشته اعلام کردیم. در این راه مصمم خواهیم بود و منتظر همراهی و همکاری دیگر دستگاههای مسئول هستیم.
نظر شما