سید مجتبی حسینی روز چهارشنبه در شورای مهارت استان همدان از تحقق ۱۰۹ درصدی اشتغال در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: ۲۳ هزار و ۵۸۹ نفر تعهد اشتغال داشتیم که رای ۲۵ هزار و ۷۱۲ نفر اشتغال محقق شد.
وی با بیان اینکه تعهد اشتغال استان در سال جاری ۲۰ هزار و ۷۰۶ نفر است گفت: تاکید استاندار همدان بر این است با تلاش سازمان ها و ادارات به کیفیت و پایداری اشتغال ایجاد شده توجه ویژه شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان افزود: با توجه به ظرفیت های استان در اشتغال دولت سیزدهم منشا خیر و برکت های متعددی بوده با حضور استاندار اقدامات شایسته ای در استان رخ داده است.
حسینی، مهارتآموزی حرفهای را راهگشای چالش اشتغال دانست و ادامه داد: آموزش های فنی و حرفهای در جامعه کنونی، حلقه مفقوده بازار کار محسوب می شود و یکی از عوامل مهم بیکاری بخصوص در میان دانشآموختگان دانشگاهی در کشور است.
آموزش های مهارتی در تعویق سالمندی نقش دارد
وی با اشاره به نقش آموزش های مهارتی در تعویق سالمندی ادامه داد: به تعویق انداختن مشکلات ذهنی سالمندی یک راه دارد و آن هم توانمندسازی افراد است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان افزود: مداخلات آموزشی مبتنی بر توانمندسازی سالمندان بر اساس الگوی خانواده محور سطح کیفیت زندگی سالمند را بالا می برد که باید در دستور کار اداره کل فنی و حرفه ای قرار گیرد.
آموزش های مهارتی به افزایش درآمد و تسریع و تسهیل امور کمک میکند
حسینی، کسب آموزشهای مهارتی را کلید توانمندسازی و اشتغال دانست و اظهار داشت: ارائه آموزش و فناوری های به روز با کمک سازمانها و مراکز نظامی و انتظامی در همه سطوح جامعه و بخشها رسوخ کند و عامه مردم در حوزه هایی مانند رفتار با توریست آموزش دیده باشند.
وی با بیان اینکه آموزشهای مهارتی به توانمندسازی درآمدی افراد کمک میکند و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد افزود: سرمایه گذاری در حوزه مهارتی، یکی از بهترین سرمایه گذاری های آموزشی و مسیر درست برای سرمایه گذاری است.
۵۴ مرکز جوار کارگاهی در استان همدان راهاندازی شده است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان گفت: ۵۴ مرکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی در راستای ارتقای دانش فنی و مهارتی شاغلان صنایع با همکاری شرکتهای صنعتی از ابتدای سال گذشته تاکنون در این استان راه اندازی شده است.
حسینی، راه اندازی مراکز جوار کارگاهی را با هدف گسترش آموزشهای فنیوحرفهای و تامین نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع و اشتغال در محیط کسب کار واقعی عنوان کرد و اظهار داشت: ارائه آموزش به نیروهای تازه کار از دیگر اهداف این آموزشها برای توسعه و شکوفایی مهارتی کشور است.
در بخش آموزشهای فنی و حرفه ای دولتی استان همدان ۱۸ مرکز ثابت و چهار شعبه و از مجموع ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی، ۱۲۹ آموزشگاه ویژه دختران، ۲۳ آموزشگاه پسران و ۴۶ آموزشگاه دومنظوره در سطح استان همدان مشغول فعالیت در برگزاری دوره های آموزشی مرتبط هستند.
۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفه ای استان همدان فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.
نظر شما