اینجا محل تجمع خیرین است

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۰۳
کد خبر: 85108372
اینجا محل تجمع خیرین است

سنندج- ایرنا- صندوق قرض الحسنه امداد ولایت که در سال ۱۳۹۵ با شعار "اینجا محل تجمع خیرین است" در کشور و به تبع آن در کردستان تاسیس شد، قدمی در زمینه فعالیت پولی و مالی با اهداف غیرانتفاعی و خیرخواهانه برداشت و تا امروز اقدامات خوبی در زمینه تحقق عدالت اجتماعی و کمک به قشر نیازمند انجام داده است.

به گزارش ایرنا، بهره گیری و فرهنگ سازی در راستای توسعه مقوله قرض الحسنه در طول سال‌های گذشته و استفاده از ظرفیت‌های عظیم نیکوکاران و خیرین و پویاتر کردن شیوه های دستگیری از نیازمندان همواره مورد توجه جدی مدیران کمیته امداد امام خمینی (ره) بوده است.

راه اندازی صندوقی با هدف تجمیع و هدایت منابع سازمانی و ظرفیت‌های مالی و اعتباری افراد نیکوکار از یک طرف و گسترش فرهنگ یاری به نیازمندان جامعه و در نگاهی وسیع تر گره‌گشایی از نیازمندی های مردم از سوی دیگر، نقطه تعالی و تحقق مقوله قرض الحسنه به شمار می رود.

بر همین اساس صندوق قرض الحسنه امداد ولایت در سال ۱۳۹۵ پس از دریافت مجوز فعالیت از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با شعار "اینجا محل تجمع خیرین است" گام در عرصه فعالیت پولی و مالی با اهداف غیرانتفاعی و خیرخواهانه گذاشت.

در واقع صندوق قرض الحسنه امداد ولایت با هدف تحقق شعار بانکداری اسلامی، اشاعه سنت قرض الحسنه در جامعه و جذب منابع بیشتر برای اعطای تسهیلات به نیازمندان فعالیت می کند.

قرض نیکو

در راستای دعوت هرچه بیشتر از خیرین برای شرکت در امر خیرخواهانه قرض الحسنه سومین همایش ملی "قرض نیکو" بصورت وبینار روز پنجشنبه در استان‌های مختلف کشور از جمله استان کردستان برگزار شد.

فرماندار سنندج در این همایش که با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی وهمچنین تعدادی از خیرین و نیکوکاران استان در محل اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان در سنندج برگزار شد، اظهار کرد: انقلاب اسلامی برگرفته از اسلام ناب است و تمام کارهایی که در انقلاب انجام می شود بر همین اساس است.

حسن عسکری افزود: دین مبین اسلام برخلاف برخی از مکاتب، تمام جوانب بشریت را مورد توجه قرار داده است، از جمله اقتصاد که همواره مورد توجه بوده و به شکل ویژه ای به آن پرداخته است.

ترویج فرهنگ نوعدوستی

وی اضافه کرد: امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب نیز با تفکر برگرفته از اسلام ناب از همان ابتدای انقلاب فرمان‌هایی مبنی بر تشکیل نهادهایی برای ترمیم معیشت اقشار ضعیف جامعه صادر کرد که کمیته امداد یکی از این نهادها بود و مولود انقلاب است و در راستای اهداف انقلاب گام برداشته است.

اینجا محل تجمع خیرین است

فرماندار سنندج با بیان اینکه کمک به رفع نیاز نیازمندان جامعه و ترویج فرهنگ نوعدوستی که از مهمترین زیربناهای فرهنگی جامعه به شمار می رود زیربنای فعالین کمیته امداد است، گفت: بی شک اگر بتوانیم بیش از پیش فرهنگ نوعدوستی و کمک به دیگران را در جامعه ترویج دهیم جامعه به سمت عادت پیش می رود.

وی در ادامه با اشاره به موضوع قرض الحسنه اظهار کرد: جایگاه، ارزش و منزلت قرض الحسنه در نزد خداوند بسیار بالا است و فردی که قرض می دهد در ردیف شهدا قرار دارد.

عسکری با بیان اینکه قرض الحسنه برکارت زیادی داشته و باعت افزایش روزی می شود و این وعده الهی است، گفت: همچنین این سنت نیکو، ذخیره و سرمایه‌گذاری برای آخرت است، عامل جبران گناه بوده و موجب ارتباط بین مستضعفین و متمکنین جامعه می شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش از خدمات کمیته امداد امام (ره) در زمینه‌های مختلف از جمله اشتغالزایی تقدیر کرد و ادامه داد: بیشترین آمار اشتغالزایی ما در سنندج مربوط به طرح های کمیته امداد بوده است.

خدمات کمیته امداد به فقرا قابل تقدیر است

امام جمعه موقت سنندج نیز در این آیین با بیان کمیته امداد امام خمینی(ره) در زمینه فقرزدایی در جامعه و کمک به رفع نیاز نیازمندان اقدامات خوبی انجام داده است که قابل تقدیر است، گفت: کمک به اقشار ضعیف جامعه سعادت دنیا و اخرت را به دنبال دارد.

ماموستا سید احسن حسینی با بیان اینکه کمک به دیگران اجرای اوامر قران و رسول‌الله و سنت و روش ائمه اطهار است، گفت: نیاز بشریت آرامش و آسایش است که آسایش با کارکردن و تلاش و آرامش با دیانت، صدقات و خدمت به فقرا بوجود می اید.

وی با تاکید بر اینکه افراد متمکن با کمک به دیگران و رفع بخشی از نیاز فقرا و نیازمندان، فردوس برین را برای خود خریده اند، گفت: نیت افراد در کمک باید فقط جلب رضایت خداوند باشد.

اینجا محل تجمع خیرین است

پرداخت سه هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان نیز در این آیین اظهار داشت: کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای جذب کمک‌های خیرخواهانه خیرین در سال ۱۳۹۵ نسبت به افتتاح صندوق قرض الحسنه امداد ولایت اقدام کرد.

رضا طوسی افزود: هرچند از ابتدای فعالیت کمیته امداد تسهیلات قرض الحسنه پرداخت می شد اما به منظور هدفمند کردن سپرده هایی که وجود دارد این صندوق تاسیس شد و از ابتدای فعالیت در استان افزون بر ۱۷۰ هزار حساب سپرده قرض الحسنه ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: همچنین بیش از ۴۰ هزار فقره تسیهلات در قالب فعالیت‌های اشتغالزایی، هزینه‌های درمان و احداث و خرید مسکن، تعمیرات مسکن، اجاره مسکن و مسائل فرهنگی و تسهیلات دانشجویان تحت پوشش این نهاد پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان اضافه کرد: در مجموع در استان بالغ بر سه هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است که از منابع خود امداد و سپرده گذاری خیرین در امداد ولایت پرداخت شده است.

اینجا محل تجمع خیرین است

وی همچنین هدف از برگزاری همایش قرض نیکو را دعوت هر چه بیشتر از خیرین عنوان کرد که سپرده های خود را در اختیار امداد ولایت قرار بدهند تا بتوانیم خدمات رسانی بهتر و بیشتری به ولی نعمتان زیرپوشش کمیته امداد داشته باشیم.

در ادامه این ایین از تعدادی از خیرین و نیکوکاران استان تجلیل شد.

صندوق قرض الحسنه امداد ولایت توسط کمیته امداد و با اخذ مجوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با هدف کمک به ترویج فرهنگ قرض الحسنه و تحقق سیاست‌های بانکداری اسلامی تاسیس شده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha