سعید امامی، روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: مشاوران حاضر در این در این برنامه در سه حوزه کاهش آسیبهای اجتماهی، ارتقا مهارتهای زندگی و سالمندی موفق مشاورههای لازم را به شهروندان اصفهانی ارائه میکنند.
وی تاکید کرد: افزایش بسترها و پاتوقهای گفتوگو محور در شهر سبب کاهش آسیبهای اجتماعی میشود.
امامی اظهار داشت: بویژه این برنامهها باید برای خانوادهها تدوین و ارائه تا مسائل اجتماعی، نیازها و کمبودها در یک محیط سالم به بحث و تبادل نظر گذاشته شود.
معاون سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری اصفهان ادامه داد: این رویکرد از برنامههای سالجاری این نهاد به شمار میرود و بر مبنای آن نیز برنامهریزی شده است.
وی تصریح کرد: غیر از ارائه مشاوره به شهروندان در زمینه مباحث عمومی نیز هر هفته یک موضوع از چالشهای خانوادهها بصورت اختصاصی بررسی و مشاورههای لازم برای ارتقا مهارتهای زندگی ارائه میشود.
معاون سازمان فرهنگی، اجتماعی شهرداری، اصفهان با بیاناینکه مشاورهها رایگان است، خاطرنشان کرد: گذر فرهنگی چهارباغ در پایان هر هفته میزبان خانوادههای بسیاری است که می توان از این فرصت در جهت ارتقا سطح آگاهی اجتماعی آنها استفاده کرد برای مثال در شش ماهه اول سال هر پنجشنبه از ساعت ۱۶ تا غروب پاسخ به سووالات و ارائه مشاوره به شهروندان در این محل انجام میشود.
امامی افزود: مسوولیت غرفههای مشاوره بر عهده مرکز کاهش آسیبهای اجتماعی، دبیرخانه شهر دوستدار سالمند و مرکز تخصصی خانواده با محوریت اداره امور اجتماعی شهرداری است.
وی تصریح کرد: در این غرفهها مشاورههای علمی و تخصصی و مجموعههای ارزشمند مکتوب آموزشی در حوزههای اجتماعی به شهروندان ارائه و از فضاهای هنری موجود مانند پرفورمنس و غرفههای کودک نیز استفاده می شود.
"پرفورمنس" در هنرهای نمایشی شامل مراسمی است که طی آن هنرمند یا گروهی از هنرمندان، یک یا چند اثر هنری را به مخاطبان عرضه میکنند
به گزارش ایرنا، شهر اصفهان بیش از دو میلیون نفر جمعیت و ١۵ منطقه شهرداری دارد.
نظر شما