۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۳۱
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 85100565
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

روند مرگ و میر ناشی از کرونا در اصفهان کاهشی است

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۳۱
کد خبر: 85100565
روند مرگ و میر ناشی از کرونا در اصفهان کاهشی است

اصفهان - ایرنا - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: روند مرگ و میر ناشی از کرونا در استان در ۲ هفته نخست اردیبهشت امسال در مقایسه با فروردین، کاهشی بوده است.

پژمان عقدک، روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در فروردین امسال آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در اصفهان مقداری افزایش یافت و به ۴۶ نفر رسید اما در اردیبهشت رو به افول گذاشت.

وی، میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در استان در ۲ هفته نخست اردیبهشت امسال را حدود ۱۰ نفر اعلام کرد.

وی با اشاره به کاهش آمار بستری بیماران دارای علائم کرونا و بیماران بدحال کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه استان گفت: در زمان حاضر حدود یکصد بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند در حالی که در فروردین به حدود ۳۰۰ نفر هم رسید.

عقدک ادامه داد: تعداد بیماران بدحال کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه نیز در زمان حاضر حدود ۲۰ نفر است که در ماه نخست امسال ۲ برابر و نزدیک ۴۰ نفر بود.

وی تاکید کرد: شیوع ویروس کرونا در زمان حاضر در مقایسه با ۲ سال گذشته کاهش بسیاری یافته است اما هیچگاه نمی‌توان گفت که این ویروس بطور کامل از بین می رود.

عقدک با اشاره به اینکه بر اساس نقشه کرونایی استان اصفهان در هفته جاری فقط شهرستان فریدونشهر در وضعیت نارنجی(پُرخطر) قرار دارد، گفت: سایر شهرستان ها در وضعیت زرد (به نسبت پُرخطر) یا آبی(عادی) هستند و هیچ شهرستان قرمز و بسیار پُرخطر در استان نداریم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین در باره بیماری "روتاویروس" توضیح داد: ابتلای کودکان به این ویروس با گرم شدن هوا امری طبیعی است و تاکنون گزارشی از افزایش آن در سال جاری دریافت نکرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: هر سال ابتلا به روتاویروس در بین کودکان با گرم شدن هوا افزایش و در ماه‌های سرد سال بسیار کاهش می‌یابد اما این بیماری، جدی نیست و جای نگرانی ندارد.

عقدک با اشاره به اینکه کودکانی که با علائم گوارشی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند، اگر علائم دیگری مانند تب یا عفونت بالا نداشته باشند بطور پیش فرض برای آنها ابتلا به روتاویروس در نظر گرفته می‌شود، اضافه کرد: این بیماری مرگ و میر ندارد و با اقدامات درمانی کوتاه‌مدت برطرف می شود.

وی از جمله علائم ابتلا به روتاویروس را دل درد، دل پیچه، اسهال و استفراغ دانست و خاطرنشان کرد: این ویروس در بیشتر موارد، کودکان کمتر از پنج سال را درگیر می کند و شایعترین عامل بروز علائم گوارشی در بین کودکان است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مهمترین راه پیشگیری از ابتلا به روتاویروس را بهداشت دست و دهان و شست و شوی دست‌ها با صابون دانست و گفت: میوه‌ها و سبزی‌ها نیز باید ابتدا بخوبی شسته و سپس مصرف شود.عقدک همچنین در باره آخرین وضعیت کرونا در اصفهان نیز توضیح داد:

به گزارش ایرنا، روتاویروس یک نوع بیماری عفونی است که بیشتر در نوزادان و کودکان دیده می‌شود؛ استفراغ و اسهال ناشی از ویروس که بیشتر در نوزادان و کودکان دیده می‌شود، ممکن است بین سه تا هشت روز طول بکشد.

بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت نیز امروز در حاشیه جلسه هیات دولت درباره اینکه گفته می شود کودکان باید واکسن روتاویروس را تزریق کنند، اظهار داشت: فعلا کمیته واکسن وزارت بهداشت چنین چیزی را مُصوب نکرده است و جای نگرانی برای این ویروس‌ها وجود ندارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha