۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۳۱
کد خبرنگار: 905
کد خبر: 85098380
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رادیولوژی تلفیقی تحولی در تشخیص و پاسخ به درمان بیماران سرطانی در خوزستان

اهواز – ایرنا – یک متخصص رادیولوژی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: هیبرید ایمیجینگ یا رادیولوژی تلفیقی نقش مهمی در تشخیص، پیگیری و پاسخ به درمان بیماران سرطانی دارد که در خوزستان روند کار را تسهیل خواهد کرد.

به گزارش ایرنا دکتر مرتضی طهماسبی دوشنبه در نشست خبری به مناسبت برگزاری کنگره رادیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: در سی و هشتمین کنگره رادیولوژی کشوری با حضور رادیولوژیست ها، پرتوکاران و گروههای پزشکی هسته ای چندین محور مهم مورد بررسی قرار می گیرد.

وی افزود: تصویربرداری بیماری های زنان و مامایی، تصویربرداری بیماری های ماهیچه ای و عضلانی و هیبرید ایمیجینگ یا رادیولوژیِ تلفیقی (تلفیق رادیولوژی و پزشکی هسته ای) از جمله این محورها است.

طهماسبی ادامه داد: دستگاه پت اسکن مربوط به این نوع رادیولوژی وارد خوزستان شده و در تشخیص، پیگیری و پاسخ به درمان بیماران سرطانی کاربرد دارد.

دبیر کنگره رادیولوژی اظهار داشت: با استفاده از این نوع روش روند درمان بیماران سرطانی و شیمی درمانی تسهیل و نیاز آنها برای سفر به استان های دیگر رفع خواهد شد چون دوره درمان، نوع دارو و درمان را تسهیل می کند.

وی گفت: بازآموزی و به روز شدن با تکنولوژی های روز و ارائه تازه ترین یافته های علمی و تعامل علمی برای تمام شرکت کنندگان از اهداف کنگره به شمار می رود.

طهماسبی تصریح کرد: هر سال حدود پنج هزار نفر در کنگره رادیولوژی شرکت می کنند و امسال ۲۷۰ سخنرانی (۱۵ سخنرانی از دانشگاه اهواز)، بالغ بر ۵۰ کارگاه و ۲۵ تا ۳۰ پنل با شعار رادیولوژی، هنر، دانش و تکنولوژی تعیین شده است.

این متخصص رادیولوژی اضافه کرد: هدف ازبرگزاری کارگاهها آشنایی هرچه بیشتر رادیولوژیست های جوان با کاربرد روش های رادیولوژی به صورت زنده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دستیاران از جمله گروههای هدف ما در کنگره هستند افزود: در حال حاضر ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستیار رادیولوژی در کشور فعال هستند.

طهماسبی اظهار داشت: برگزاری کنگره پرتونگاران و برگزاری نمایشگاه با حضور شرکت های دانش بنیان و نمایش آخرین تکنولوژِ های روز دنیا از جمله برنامه های جنبی کنگره رادیولوژی است؛ بیمارستان های مختلف برای تجهیز مراکز خود از نمایشگاه بازدید می کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اضافه کرد: از بهترین و نابغه ترین پزشکان برای تبادل اطلاعات جدیدترین علوم روز دنیا برای سخنرانی دعوت شده و برنامه کنگره ثبت و ضبط می شود.

وی توضیح داد: بالغ بر ۲۰۰ رزدینت در این حوزه تربیت شده و از ۱۲ سال گذشته کنگره تصویربرداری بیماری های زنان برگزار می شود.

طهماسبی گفت: رادیولوژی خوزستان رتبه بسیار خوبی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انجمن رادیولوژی ایران دارد و ۸۰ درصد دانشجویان پزشکی اهواز در رشته رادیولوژی زنان هستند.

کنگره کشوری رادیولوژی از ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت ماه در مرکز همایش های برج میلاد تهران از ساعت هشت تا ۱۸ بر گزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha