به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباسزاده در بازدید از موسسه خیریه حضرت رسول (ص) بیرجند افزود: با بهکارگیری دختران کمتوان ذهنی و زنان سرپرست خانواده در این موسسه کار بزرگ و ماندگاری انجام شده است.
وی با اشاره به ابلاغ آییننامه دولت برای انتخاب جایگزینهای مناسب برای استفاده از پلاستیک تصریح کرد: در این راستا برای استفاده از کیسههای تولیدی موسسه، قراردادی با فروشگاههای بزرگ منعقد تا این موضوع در جامعه فرهنگسازی شود.
معاون استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: براساس ضوابط سالانه بودجه کشور، دولت حق شروع پروژه جدید را ندارد اما تکمیل پروژههای در حال ساخت، تامین اعتبار میشود.
وی گفت: سال گذشته با زحمت بسیار مجوز ساخت بیمارستان زیرکوه را به دلیل نبود بیمارستان در این شهرستان و مرزی بودن آن گرفتیم و شرط انجام کار این بود که بخش عمدهای از کار توسط خیرین انجام شود.
عباسزاده با بیان اینکه از محل مسئولیتهای اجتماعی در قالب اعتبارات سفر رئیس جمهور به استان برای بهزیستی خراسان جنوبی مبلغی در نظر گرفته شده است افزود: در بلوار شهید ناصری بیرجند زمینی برای احداث بیمارستان جایگزین بیمارستان امام رضا (ع) و قطعه زمینی هم برای ساخت دی کلینیک توسط سپاه پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: جلسهای با حضور مدیرکل بهزیستی و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با هدف بررسی درخواست شما برای بهرهمندی از کمکهای دولتی برگزار خواهد شد.
مدیرعامل موسسه خیریه حضرت رسول (ص) هم در این بازدید گفت: فعالیت موسسه سال ۱۳۷۷ با ایجاد کارگاه حمایتی "دستان پرتوان" برای توانمندسازی دختران کمتوان ذهنی و زنان جویای کار و دانشآموزان مستعد آغاز شد.
رمضان احمدی افزود: در این کارگاه ۸۰ فرصت شغلی ایجاد شده و در حال حاضر ۳۴ نفر مشغول به کارند، ۹۰ درصد بازار فروش تولیدات این کارگاه نیز خارج از استان است.
وی اظهار داشت: با حمایت این موسسه ۱۸۰ دانشآموز و دانشجو مشغول تحصیل هستند و در کارگاههای ما انواع کیف، حوله، پارچههای طرح دار با رنگهای مختلف و سایر محصولات تولید میشود.
مدیرعامل موسسه خیریه حضرت رسول (ص) بیرجند گفت: در گذشته از پارچههای تولید اصفهان استفاده میشد و در حال حاضر از پارچههای تولید شهرستان خوسف در محصولات خود استفاده میکنیم همچنین در راستای اجرای طرح "نه به پلاستیک" کیفهایی برای خرید را تولید کردهایم.
وی تصریح کرد: از خارج استان سفارشهای زیادی برای تولید لباس کار داشتهایم و لباسهای سازمان مدیریت بحران کشور هم در کارگاههای این موسسه تولید شده است.
احمدی افزود: در بخش دختران کمتوان ذهنی ۳۴ نفر، زنان جویای کار ۱۵ نفر، در کارگاه شماره سه موسسه ۲۳ نفر و در مجموع ۷۲ نفر با پوشش بیمه تامین اجتماعی و با حداقل ۶ میلیون تومان درآمد ماهانه مشغول کار هستند، کارگاهی در حاجیآباد برای زنان ایجاد کردیم و در خوسف هم ۷۵ دستگاه پارچهبافی در اختیار زنان جویای کار قرار گرفته است.
وی گفت: آمادگی داریم با هدف توانمندسازی برای زنان سرپرست خانواده و دختران به شکل رایگان دورههای آموزشی برگزار کنیم.
نظر شما