نهضت سواد آموزی برای ریشه‌کنی بی‌سوادی از ظرفیت دانش‌آموختگان دانشگاهی استفاده کند

کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه با بیان اینکه نهضت سوادآموزی برای ریشه‌کنی بیسوادی می‌تواند از ظرفیت خوب دانش آموختگان دانشگاهی استفاده کند، گفت: با تقویت روند مردمی‌سازی سوادآموزی مانند بکارگیری دانش آموختگان ظرف مدت بسیار کوتاهی می‌توانیم بی‌سوادی را در استان کرمانشاه ریشه‌کن کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «محمدطیب صحرایی» روز پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه که با حضور «علیرضا عبدی»، معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در سرسرای شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، افزود: دانش آموختگان فراوانی در سطح روستاها، بخشداری و مناطق مختلف استان داریم، که اگر عالمانه در قالب برنامه های مشخص مدیریت شوند، می توانند به نهضت سواد آموزی در روستا و منطقه خود مشتاقانه کمک کنند.

وی پیشرفت و توسعه هر جامعه را در گرو سواد مردم آن دانست و از نهضت سواد آموزی و آموزش و پرورش استان کرمانشاه خواست با اجرای طرح هایی از ظرفیت دانش آموختگان در سطح روستاها و مناطق برای باسواد کردن افراد بی سواد بهره بگیرند.

صحرایی همچنین از آموزش و پرورش استان کرمانشاه خواست تمرکز جدی برای یادگیری سواد کودکان و نونهالان از سن پایین چهار و پنج ساله بویژه در مناطق محروم و روستایی داشته باشد زیرا این سنین زمان طلایی برای یادگیری سواد است.

استاندار کرمانشاه یکی از مهمترین ریشه های حاشیه نشینی، فقر و آسیب های اجتماعی را بی سواد عنوان کرد و افزود: بنابراین برای مبارزه با بی سوادی باید از همان سن کودکی برنامه دقیق و مشخص داشته باشیم.

مسکن فرهنگیان مانند دیگر پروژه های مسکن ملی استان در دست اقدام است

صحرایی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص ساخت مسکن ملی ویژه فرهنگیان گفت: در این چند ماه روند ساخت و ساز در مسکن ملی در استان روند جهشی به خود گرفته و مسکن ملی فرهنگیان نیز مانند دیگر اقشار جامعه در دست اجرا است.

وی بیان داشت: زمین برای همه پروژه های مسکن ملی در استان تامین شده است و اکنون ساخت مسکن ملی روند خوبی به خود گرفته است.

نهضت سواد آموزی برای ریشه‌کنی بی‌سوادی از ظرفیت دانش‌آموختگان دانشگاهی استفاده کند

اردوگاه ملی دانش آموزی در استان کرمانشاه باید ساخته شود

استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با اعلام اینکه بین استان های کشور، کرمانشاه دارای اردوگاه ملی دانش آموزی نیست، گفت: دیگر استان های کشور از برخی امکانات و شرایط برخوردارند که استان کرمانشاه از آن بی بهره است مانند همین اردوگاه ملی که قطعا در کرمانشاه نیز باید احداث شود.

صحرایی در ادامه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که همه باید به آموزش و پرورش کمک کنند، از دستگاه های اجرایی ذیربط مانند آموزش و پرورش خواست در مدت ۲ هفته آینده حتما طرح ساخت اردوگاه ملی دانش آموزی در سطح استان را آماده کنند.

وی اضافه کرد: امروزه اردو های دانش آموزی فقط جنبه تفریحی و اوقات فراغت ندارند بلکه بیشتر جنبه تربیتی و کسب مهارت های زندگی دارد و این برای بچه های ما که بزرگترین سرمایه کشور هستند، ضروری است.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه؛ نرخ سواد در استان کرمانشاه با ۹۸/۶ درصد یک درصد از میانگین کشوری ۹۷/۶ بیشتر است و کرمانشاه در چند سال گذشته همواره رتبه برتر کشور کسب را در این زمینه کرده است.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان نزدیک به ۳۷۰ هزار دانش آموز در همه مقاطع تحصیلی دارد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha