سید علی سجادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تعداد طرحهای اشتغالزایی در زمینه های پرورش دام سبک و سنگین، مشاغل فنی، مشاغل خدماتی، کشت گیاهان دارویی، طرح های کشاورزی، باغداری، زنبورداری، تولید پوشاک، صنایع دستی، پرورش طیور و قالیبافی بوده است.
وی بیان کرد: بنیاد برکت برای اجرای این تعداد طرح ها بیش از ۶۲۰ میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیان طرح های اشتغالزایی در روستاهای بالای ۱۵ خانوار پرداخت کرد.
سجادی اظهار کرد: از این تعداد طرح ها بیش از ۵۶۰ طرح اشتغالزایی با اعتباری بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال در سال ۹۸ و ۹۹ و بیش از ۳۰۰طرح اشتغالزایی با اعتباری بیش از ۱۵۰میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته این شهرستان اجرا شد.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد گفت: این طرح ها در روستای محروم و کمتر توسعه یافته باشت اجرا شده که نقش موثری در تقویت معیشت و اقتصاد خانواده ها داشته است.
وی ابراز کرد: بیشتر این طرح ها در زمینه دامداری (دام سبک وسنگین)، طیور، قالی بافی ،خیاطی، پرورش و کشت گیاهان دارویی، زنبورداری، طرح های کشاورزی و باغداری، مشاغل فنی و خدماتی بوده است.
سجادی تصریح کرد: سهمیه شهرستان باشت در زمینه طرح های اشتغالزایی در سال گذشته ۲۹۰ طرح بوده که ۹۰ طرح بیشتر از تعهد انجام شده اجرا کرد.
وی ادامه داد: بیش از ۳۰۰ طرح اشتغالزایی سال گذشته به میزان ۲۳۰ میلیارد ریال در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته باشت اجرا شد.
مجری طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد افزود: سقف تسهیلات بنیاد برکت در سال ۱۴۰۲ افزایش پیدا کرد.
سجادی تصریح کرد: ۸۰ طرح اشتغالزایی به میزان ۷۰ میلیارد ریال برای دریافت تسهیلات بانکی به بانک های عامل معرفی شدند.
وی اظهار کرد: از این میزان تسهیلات پرداختی ۶۲ فقره به میزان ۴۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال از محل تبصره ۱۸ بهزیستی به جهاد کشاورزی و تفاهم نامه معاونت ریاست جمهوری بوده است.
سجادی ابراز کرد: رویکرد اصلی بنیاد برکت، اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم و روستایی است.
وی گفت: برای اطمینان از راه اندازی کسب و کار و جلوگیری از انحراف تسهیلات پرداختی، بازدیدهای دوره ای سوی تسهیلگران و مجریان بنیاد انجام می شود.
نظر شما