به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، حجتالاسلام محمد معرفت مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در فرهنگ دینی، نام «مسجد» یادآور بندگی و کرنش در پیشگاه خداوند متعال است. در حقیقت، برترین و اصیل ترین محل برای عبادت و تقرب جستن به خداوند متعال مسجد است.
وی افزود: همچنین هیأت مذهبی، تشکیلاتی مردمی است که اساساً با هدف ترویج فرهنگ قرآن و عترت با روال اجرایی برنامههای هفتگی، ماهانه، فصلی یا سالانه فعّالیت میکند. مسجد و هیأت مذهبی با ایجاد آشنایی و پیوند میان مؤمنان با نخبگان و صالحان جامعه، بستری مناسب برای پرورش و تربیت روحی و اجتماعی وی فراهم می کنند.
حجتالاسلام معرفت با بیان اینکه تجربهنگاری نوعی مستندسازی تجربیات و ایدههای عملی است که بشر با آن برخورد و در دفاتر ثبت وقایع خود ترسیم کرده است، گفت: در حال حاضر، یکی از بهترین مواردی که میتواند به دانشگاهیان کشور کمک کند کسب همین تجربهها و به اشتراکگذاری آنها با یکدیگر است. از همینرو ادارهکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، در نظر دارد همزمان با عید سعید فطر ۱۴۴۴ق، پویش ملی میقات (تجربهنگاری مساجد و هیأتهای مذهبی موفق) را با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی تجربهها و ایدههای عملی و شناسایی و شناساندن مساجد و هیأتهای مذهبی موفق، در سراسر کشور برگزار کند.
مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: عموم مردم میتوانند از دوم تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ مصادف با عید سعید فطر ۱۴۴۴ق تا میلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) در این پویش شرکت کنند.
وی خاطرنشان کرد: به ۲۰ نفر از شرکتکنندگان در پویش، هر نفر پنج میلیون ریال اهدا خواهد شد. همچنین از میان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، به ۲ نفر از اعضای دفتر برگزیده، هر نفر پنج میلیون ریال اهدا خواهد شد. میزان تبلیغ، اطلاعرسانی و پیگیری، تعداد شرکتکنندگان در پویش نسبت به تعداد دانشجویان استان و تعداد افرادی که موفق به کسب رتبه شوند از جمله ملاکهای انتخاب دفتر برگزیده بهشمار میروند. درصورت استقبال گسترده از پویش، تعداد جوایز افزایش خواهد یافت.
وی با بیان محورهای پویش ملی «میقات»، افزود: امام جماعت موفق، سخنران یا مداح موفق، خاطره جالب، برنامه موفق، بخش ارتباطات، رسانه و اطلاعرسانی، روش جذب مخاطب، ایجاد منابع مالی و تأمین هزینهها، فعالیتهای جهادی و کمکهای مؤمنانه، آشپزی و پذیرایی موفق، از محورهای این پویش به شمار میروند.
حجتالاسلام معرفت گفت: علاقمندان میتوانند برای شرکت در این پویش، تجربهها و ایدههای خود را در هر یک از محورهای پویش به صورت مکتوب و در صورت امکان همراه با مستندات (عکس، فیلم و کلیپ) به دبیرخانه پویش به نشانی iau.nahad.ir ارسال کنند.
وی تصریح کرد: آثار ارسالی به دبیرخانه، توسط هیأت داوران ارزیابی و سپس اسامی برگزیدگان از طریق سایت نهاد به نشانی iau.nahad.ir و کانال اطلاعرسانی ادارهکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در پیام رسان ایتا به نشانی eitaa.com/nahad_farhangi اطلاعرسانی خواهد شد. همچنین شرکتکنندگان در پویش چنانچه با مشکل یا ابهامی روبرو شدند میتوانند با شماره تلفن ۰۲۱۴۷۳۵۲۱۲۵ تماس بگیرید.
مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، در پایان گفت: امید است این پویش زمینه عبادت خالصانه و زندگی معنوی را فراهم کند تا مؤمنان با برگزاری محافل معنوی در مساجد و هیأتهای مذهبی، زنگار غفلت از دل و جان بشویند و با خداوند متعال و عترت طاهرین(ع) انس گیرند.
نظر شما