به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از مرکز خبر حوزه ، وی در مراسم رونمایی از نسخه سوم نرم افزار مجموعه آثار خود ، به تبیین اهمیت استفاده از ابزارهای نو در جهت ترویج معارف اسلامی پرداخت و گفت: باید از وسایل زمانه استفاده کرد تا آثار تولید شده از علمای مختلف اسلامی ماندگار باشد و نسلهای آینده نیز بتوانند از آنها بهرهمند شوند.
وی اضافه کرد: با گذشت زمان آثار کهنگی درآثار علما نمایان نمیشود و امروز وقتی آثار مرحوم شیخ مفید، شیخ طوسی و سایر علما را مشاهده میکنیم انگار برای امروز جامعه نوشته شدهاست، اینکه مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی توانسته با ارائه نسخههای دیجیتالی، آثار این علمای بزرگ را در قالب به روز و جدید منتشر کند و زمینههای ماندگاری و جاودانه شدن آنها را به وجود آورد، قابل تقدیر است.
آیت الله مکارم شیرازی گفت: همواره فکر میکردیم که علمای بزرگ در طول تاریخ با چه سختیهایی کتاب نگارش میکردهاند و حال با مدد الهی توانستیم این کتب را بنویسیم، من معتقدم که هرجا خلأیی هست باید دست به کار شد و آن را برطرف کرد.
وی اظهار داشت: امیدوارم که این مرکز در ادامه فعالیتهای خود بتواند نرم افزار آثار سایر علما و شخصیتهای اسلامی را نیز تولید و عرضه کند و انسان بداند که فعالیت در این عرصهها موجب امداد الهی نیز خواهد بود.
آیت الله مکارم شیرازی در پایان سخنان خود به تبیین انگیزه نگارش تفسیر نمونه پرداخت و گفت: امروز با توجه به نیاز روز جامعه لازم است تا به برخی موضوعات در این تفسیر پرداخته شود که در حال حاضر با همکاری گروهی در حال تنظیم مطالبی هستیم تا تفسیر ۲۸ جلدی نمونه به روزتر شود و امسال چند جلد به این مجموعه افزوده خواهد شد.
نظر شما