سیدجواد فیضحسینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این استاندارد سازی در ۵۷ باب جایگاه تک منظوره و ۲ منظوره این منطقه انجام شد و انها موفق به دریافت تاییدیه بازرسی ادواری از سازمان ملی استاندارد شدند.
وی اضافه کرد: همچنین در نگهداری مطلوب و تعمیرات به موقع قطعات و تجهیزات مورد استفاده در جایگاههای سیانجی، در مدار بودن آنها با پیگیریهای به عمل آمده این مهم محقق شده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب با اشاره به بازدیدهای دوره ای بازرسان اداره استاندارد و این منطقه از جایگاههای سیانجی، گفت: بیشترین موارد نگرانی ما در بحث امنیت مربوط به رعایت دستورالعمل های ایمنی از سوی شهروندان شامل پیاده شدن هنگام سوخت گیری، خاموش کردن خودرو و همچنین باز بودن صندوق عقب هنگام سوخت گیری است که باید توسط مراجعه کنندگان به طور جدی رعایت شود.
فیضحسینی با اشاره به مصرف روزانه ۵۶۶ هزار متر مکعب سیانجی در منطقه میاندوآب اظهار کرد: سال گذشته مقدار ۲۰۲ میلیون مترمکعب سیانجی در ۵۷ باب جایگاه سطح منطقه میاندوآب سوختگیری شد که موجب صرفه جویی بیش از ۲۰۲ میلیون لیتر بنزین در سطح جنوب استان آذربایجان غربی شده است.
وی در ادامه از احداث چهار باب جایگاه سیانجی با پیشرفت بالای ۸۸ درصدی با مشارکت بخش خصوصی در شهرستان های میاندوآب، نقده و بوکان خبر داد و یادآور شد: با افتتاح و بهره برداری از چهار جایگاه عرضه گاز طبیعی (CNG) در جنوب استان تعداد جایگاههای عرضه گاز طبیعی این منطقه به ۶۱ جایگاه میرسد و مدت زمان سوختگیری به کمتر از پنج دقیقه خواهد رسید.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه میاندوآب یکی از مناطق نفتی ۳۷ گانه کشور به مرکزیت میاندوآب است که کار توزیع و پخش چهار فرآورده نفتی شامل بنزین، نفت سفید، نفتگاز و سیانجی را در ۱۰ شهرستان جنوب آذربایجانغربی شامل میاندوآب، چهاربرج، باروق، نقده، بوکان، مهاباد، شاهین دژ، تکاب، سردشت و اشنویه را برعهده دارد.
نظر شما