۲۵ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۲۱
کد خبرنگار: 934
کد خبر: 85082610
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نماینده آستارا در مجلس: مبنای تشکیل رژیم اشغالگر اسرائیل تاریخ و هویت جعلی است

آستارا- ایرنا- نماینده آستارا در مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم اشغالگر و جنایتکار اسرائیل بر پایه هویت و فرهنگ جعلی شکل گرفته است که هیچ مبنای تاریخی ندارد اما برای مقابله با این دشمن مسلمانان، باید آنها را خوب بشناسیم و به مردم معرفی کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامرضا مرحبا روز جمعه در جمع شرکت‌کنندگان در راهپیمایی روز قدس در مصلی آستارا بیان کرد: ماه مبارک رمضان به طور معمول در کشورهای اسلامی به عنوان یک عید تلقی می‌گردد و مشابه سنت نوروز ایرانیان در این کشورها برگزار می‌شود؛ چنان که مسلمانان لباس نو می‌پوشند، به مهمانی می‌روند، عیدی می‌دهند و بهار قرآن را جشن می‌گیرند.

وی افزود: برخلاف این کشورها سرزمین فلسطین هر سال در ماه مبارک رمضان با کشته شدن کودکان، ویرانی خانه‌ها، شهید شدن جوانان، هتک حرمت نوامیس و آلوده کردن مکان‌های مقدس از جمله قبله اول مسلمانان با قدم‌های ناپاک روبه‌رو است.

نماینده آستارا در مجلس اظهار کرد: ملت فلسطین از سال ۱۹۴۸ میلادی که این موجودیت منحوس در قلب کشورهای اسلامی تاسیس شد تا الان حدود ۷۵ سال هر گونه گرفتاری، جنایت و ظلمی را تحمل کرده اما متاسفانه اقدام درخور و شایسته‌ای از دیگر ملت‌های اسلامی برای کمک به آنها در سال‌های گذشته مشاهده نشده است.

وی یادآور شد: ساعت ۱۲ شب چهاردهم ماه می سال ۱۹۴۸ شورای امنیت سازمان ملل رای به تاسیس رژیمی داد که به غده‌ای سرطانی در قلب امت‌ها و کشورهای مسلمان تبدیل شد و ۱۰ دقیقه پس از قطعنامه کشور ایالات متحده آمریکا این رژیم را به رسمیت شناخت.

مرحبا اضافه کرد: کشورهای مصر، سوریه، اردن و عراق روز بعد به این موجودیت اعلان جنگ دادند که به جنگ استقلال معروف شد و پس از آن تاریخ عرب‌ها سه بار با اسرائیل جنگیدند (جنگ سوئز، ۶ روزه، یوم کیپور) اما جز در یوم کیپور که اندک موفقیتی داشتند، کشورهای عربی از دشمن شکست خوردند تا اسطوره شکست‌ناپذیری اسرائیل هم به اسطوره‌های بنی اسرائیل اضافه شود.

وی عنوان کرد: نتیجه این جنگ‌ها از دست رفتن بلندی‌های جولان، صحرای سینا، سازش کمپ دیوید و در نهایت این تلقی بود که ما نمی‌توانیم با اسرائیل بجنگیم و از این رو رژیم صهیونیستی همچنان به ظلم بر فلسطین، توطئه و دسیسه علیه منافع جامعه‌های اسلامی ادامه داد.

نماینده آستارا در مجلس گفت: زمانی که هرتزل کتاب دولت یهود را در اواخر سده نوزدهم میلادی می‌نوشت، نمی‌دانست که در خمین مردی به دنیا خواهد آمد و او سربازی مانند سلیمانی خواهد داشت که در حاشیه کویر کرمان به دنیا خواهد آمد.

وی با اشاره به هفت دهه تحقیر امت‌های اسلامی افزود: تفکری از بهمن ۱۳۵۷ در ایران جوشید و هر آنچه که ارتش‌های مجهز صدها هزار نفری اعراب نتوانستند انجام دهند، فرزندان روح‌الله در کمترین زمان ممکن و با کمترین امکانات موجود انجام دادند؛ چنان که امروز رژیم صهیونیستی می‌داند اگر کشیده‌ای به یک فلسطینی بزند، با بارانی از موشک‌ها پاسخی پشیمان کننده خواهد گرفت.

مرحبا بیان کرد: سال ۱۴۴۴ قمری صهیونیست‌ها باز هم بر قدس شریف حمله کردند و بر اساس تصاویری که منتشر شد با ضرب و شتم مسلمانان فلسطینی و معتکفان را از بیت المقدس بیرون راندند تا شهرک‌نشینان بتوانند زیارت کنند.

وی اضافه کرد: حدود ۱۰ دقیقه پس از آن با قدرت مقاومت بیش از ۱۰۰ فروند موشک به شمال فلسطین اشغالی اصابت کرد، برای نخستین بار از خاک سوریه هم این اقدام انجام شد تا یکی از خون‌خوارترین و بی‌رحمترین رهبرانی که در طول تاریخ به خود دیده‌اند، دستور داد تا آخر ماه رمضان هیچ صهیونیستی به بیت المقدس نزدیک نشود.

نماینده آستارا عنوان کرد: کنار ابتکار بی‌مانند امام راحل مبنی بر اعلام روز جهانی قدس برای جلوگیری از فراموش شدن آرمان فلسطین و در کنار همه آنچه که سربازان محمد رسول‌الله (ص) برای دفاع از کیان این دین آسمانی انجام می‌دهند، همه ما مسلمانان باید درس دشمن‌شناسی را تمرین کنیم.

وی گفت: همه باید بدانیم که دشمن ما کیست، عقبه فکری دشمن چیست، رژیم اشغالگر صهیونیستی چرا ایجاد شده است، چه می‌خواهد و چه می‌کند؛ باید در کنار نشر جنایت‌هایشان، این دشمنان جنایتکار را به خوبی بشناسیم و به مردم معرفی کنیم.

مرحبا تاکید کرد: مطبوعات و صدا و سیما تصویر جنایت‌هایی که بر فلسطینان روا می‌شود را به مردم نشان می‌دهند، بسیاری از شعارها و حرف‌های حماسی را پخش می‌کنند اما در مورد ماهیت این رژیم اطلاعات جامع و به‌روزی به مردم داده نمی‌شود که بدانند چرا سید حسن نصرالله می‌گوید که رژیم اسرائیل از خانه عنکبوت سست‌تر است.

وی اظهار کرد: علت اینکه مقام معظم رهبری برای زوال آنها ضرب الاجل مشخص می‌کنند و دانستن اینکه چه محاسبه‌ای در تعیین آن ۲۵ سال وجود دارد، چه کسانی درون مرزی که به اسم اسرائیل شناخته می‌شود زندگی می‌کنند و چرایی نبود امکان مذاکره و صلح با صهیونیست‌ها همه در مطالعه تاریخ و هویت جعلی این رژیم نهفته است.

نماینده آستارا افزود: ایران دوره‌ای با برخی کشورها اختلاف‌هایی پیدا کرد، روابطش با آنها قطع شد و پس از دوره‌ای دوباره روابط برقرار و صلح جاری شد که نمونه آن عراق است اما آیا می‌شود با موجودیت صهیونیستی صلح کرد و پشت میز مذاکره نشست که برای پاسخ به چنین پرسشی باید با تاریخ و هویت جعلی آنها آشنا شویم زیرا چنین منطق و فلسفه‌ای در ارکان آن رژیم وجود ندارد.

راهپیمایان روز قدس در آستارا با پیاده‌روی از روبه‌روی فرماندهی ناحیه مقاومت این شهرستان تا مصلی نمازجمعه با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر انگلیس و مرگ بر اسرائیل انزجار خود را از جنایت‌های رژیم اشغالگر قدس و حامیان غربی آنها اعلام کردند.

شهرستان مرزی بندر آستارا با جمعیت حدود ۹۵ هزار نفر در غربی‌ترین نقطه استان گیلان، در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت و همجوار با کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha