"فرشید کرمی" روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا، اظهار کرد: میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ۲۱ اردوگاه گردشگری محصور شده دارد که این اداره کل تلاش می کند در این مکان ها هم زمینه خدمات رسانی به گردشگران فراهم کند و همچنین از خسارت به این مکان های طبیعی جلوگیری کند.
کرمی گفت: اغلب مکان های گردشگری و اردوگاهای محصور شده گردشگری استان مالکیت آنها در اختیار میراث فرهنگی نیست و به همین خاطر مطابق با قانون اجازه هزینه کردن در این مکان ها را ندارد.
وی تاکید کرد: اردوگاهای گردشگری استان نیاز به توسعه و تجهیز دارند و از طرفی فراهم کردن زیرساخت های لازم و کامل برای خدمات رسانی به گردشگران نیاز به اعتبارات کافی دارد.
کرمی به وضعیت بهداشت مکان های گردشگری در استان اشاره کرد و گفت: در روزهای تعطیلی نوروز ۱۱ اکیپ نظارتی از این اداره کل مکان های مدنظر را رصد می کردند و حتی بصورت شخصی در پاکیزگی این فضاهای گردشگری نقش فعالی داشتند.
وی در پاسخ به وضعیت بهداشتی منطقه گردشگری "شِلالدون" گفت: در بخشی از این منطقه بالادست جاده اصلی، سرویس بهداشتی و واحد پذیرایی توسط اداره کل احداث شد و سکوبندی های پایین جاده توسط این اداره کل احداث نشده است.
به گزارش ایرنا، منطقه زیبای گردشگری "شلالدون" با پوشش جنگلی بلوط و هوای مفرح یکی از ۱۰منطقه گردشگری نمونه استان در مسیر جاده ترانزیتی و ارتباطی گچساران - شیراز و در پنج کیلومتری شهر باشت واقع شده است.
این در حالی است که در همین منطقه پایین دست جاده تعداد سکوبندی وجود دارد که گردشگران و حتی مسافران از این فضا استفاده می کنند ولی سطل زباله ای در این منطقه مشاهده نشده و وضعیت بهداشت نامناسبی دارد که فیلم منتشر شده گویای وضعیت این منطقه پایین دست است.
تفرجگاه گردشگری"شلالدون" اگرچه در منطقه گرمسیری استان واقع شده اما در مسیر جاده پرتردد گچساران به یاسوج-شیراز و حتی خوزستان واقع شده است که ظرفیت مناسبی برای اسکان و پذیرایی از مسافران را دارد و حتی ظرفیت احداث بازارچه صنایع دستی استان را دارد اگرچه نیاز است زیر ساخت های لازم در این مکان فراهم شود.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۵۰ جاذبه طبیعی، اقلیم چهارفصل، مکان های تاریخی، ویژگی های مردم شناسی و آداب و رسوم گوناگون به عنوان یکی از مقاصد گردشگری کشور آماده پذیرایی از گردشگران داخلی و خارجی در ایام مختلف سال است.
نظر شما