۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۲۷
کد خبر: 85072594
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

چند می‌گیری گوش بشکنی؟

۱۵ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۲۷
کد خبر: 85072594
چند می‌گیری گوش بشکنی؟

ساری- ایرنا- «گوش را بدون خونریزی و انبر می‌شکونیم، کار ما تخصصیه داداش؛ هر گوش سالم ناقابل یک میلیون تومنه. اگه دوست داری یه شبه کشتی گیر بشی شماره بده بهت وقت بدیم.»

به گزارش خبرنگار ایرنا، یک صفحه در فضای مجازی راه انداخته است و کارش شکستن گوش است. شعارش هم این است: «یک روزه کشتی گیر شو؛ خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان».

حدود ۱۵ هزار دنبال کننده در فضای مجازی دارد و صفحه‌اش پُر از مطالب افرادی است که از گوش شکستنشان رضایت دارند و مطلب جالبی هم برایش می‌گذارند "اعتماد به نفسم چند برابر شده"، "کارت عالیه دکتر"، "آرزومو برآورده کردی"، "سلطان و پنجه طلای شهر مایی".

البته این پیام‌ها برای برخی از کاربران از همه جا بی خبر هم جای سوال داشته و در این باره می پرسند "هدف از این کار چیه؟ یکی توضیح بده لطفا؟ " و مدیر صفحه جواب داده است: بحث زیاده و یکی از دلایلی که افرادی که پاشون به روی تشک کشتی باز نشده اما دوست دارند که گوششون بشکنه اینه که ابهت کاریشون بالا می بره و ملت ازشون بیشتر حساب می برن"

چند می‌گیری گوش بشکنی؟

با این اوصاف کانال و گروه‌هایی که شکستن گوش را در شبکه‌های اجتماعی تبلیغ می کنند، کم نیستند و بررسی صفحه هایشان هم گواه این مطلب است که همواره دست به جراحی هستند و مخاطبان زیادی هم برای خودشان دست و پا کردند.

در مازندران تمایل به شکستن گوش بین جوانان و نوجوانان طرفداران کمی ندارد. حتی آن دسته از افرادی که کشتی را به عنوان ورزش خود انتخاب می‌کنند، دوست دارند گوش‌هایشان زودتر شکسته شود و در انظار عمومی به عنوان یک ورزشکار مورد تحسین قرار بگیرند.

سعید که مدتی است برای کشتی به باشگاه می‌رود می‌گوید: "مثل فوتبالیست ها که تاکتیک هاشون در مسیر قهرمانی برجسته میشه، ابهت یک کشتی گیر به گوش شکستش هست و چون بافت گوش من طوری که دیر می شکنه دوست دارم خودم این کارو انجام بدم. "

محمد هم دراین باره معتقد است: من در بازار کار می‌کنم و شرایط شغلی ام طوری که ملت باید ازم حساب ببرند اگه گوشم شکسته باشه کار دست طرف میاد و می فهمه با کی طرفه تا یه وقتی سرم کلاه نزاره!

شکستن گوش؛ یک میلیون ناقابل

با نگاهی به آگهی‌های صفحات شکستن گوش در فضای مجازی متوجه می‌شوید که نیاز نیست حتما ورزشکار باشید تا گوشتان را بشکنند؛ فقط کافی است که مبلغی هزینه کنید.

یکی از افرادی که در کار شکستن گوش در شهرستان ساری است در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از گذشته‌های دور تاکنون "گوشِ شکسته" برای ورزشکاران رشته‌های مختلف از جمله کشتی حکم یک شناسنامه را دارد و هر کسی را با گوش شکسته می‌دیدیم، تصور می‌کردیم با یک ورزشکار حرفه‌ای سر و کار داریم.

وی که خود را غلام معرفی کرده است ادامه می دهد: برای هرگوشی که می شکونم یک میلیون تومان می گیرم و هفته‌ای ۱۰ تا ۱۵ مشتری دارم و خدارو شکر درآمدم خوب است.

چند می‌گیری گوش بشکنی؟

وی ادامه می دهد: گوش شکستن مثله جراحی بینی است و یک جوری کار زیبایی و ابهت مردان را انجام می دهیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا که جراح زیبایی به طور حتم مدارک تحصیلی دارد و سال ها دوره علمی و آموزشی این کار را پشت سر گذرانده اما آیا شما مدرک پزشکی دارید؟ نتوانست جواب قانع کننده ای ارایه دهد.

با این وجود این روزها انگار گوش شکسته‌های ورزش ادعایی ندارند و دوران میدان داری ورزشکارنماهای گوش شکسته است و فرقی نمی‌کند طرف مقابل ورزشکار باشد یا نباشد همین که ببینند گوشش شکسته است، از او حساب می‌برند و احترامش می‌گذارند.

شکستن گوش ورزشکاران در جریان ورزش‌های سنگین رخ می‌دهد و در مدت زمان طولانی بر اثر اصطکاک شدیدی که به گوششان وارد می‌شود، غضروف گوش دچار خون‌مردگی یا به اصطلاح «هماتوم» می‌شود که در کمترین زمان ممکن باید این خون مردگی تخلیه شود. در غیر این صورت سبب کاهش شنوایی و بدشکلی گوش می‌شود.

چند می‌گیری گوش بشکنی؟

لزوم برخورد با ترویج این فرهنگ واهی

با این اوصاف به باور صاحبنظران شکستن گوش یک موضوع ورزشی، فرهنگی و اجتماعی است. اگر از بُعدورزشی آن صرف‌نظر کنیم، بُعد اجتماعی و فرهنگی آن بسیار پررنگ جلوه می‌کند. «حسین نقیبی» مربی کشتی در شهرستان جویبار است که تاکنون شاگردانی همچون کمیل قاسمی و کامران قاسمپور را تربیت کرده دراین‌باره می‌گوید: تصور اینکه هر کسی گوشش شکسته باشد کشتی‌گیر است و مرام لوتی‌گری دارد، به طور کامل اشتباه است.

وی خاطر نشان کرد: در بین خانواده هایی که کمتر به مسایل اجتماعی توجه دارند و یا در جنوب شهر زندگی می‌کنند فرهنگ بیشتر نوجوانان و جوانان در باشگاه‌های ورزشی شکل می‌گیرد و متاسفانه در برخی از این باشگاه‌ها به‌جای آموزش مرام پهلوانی و تمرکز بر ورزش روی مسایل حاشیه‌ای توجه می‌شود که شکستن گوش هم از این قائده مستثنی نیست.

مربی ادوار تیم ملی کشتی آزاد ایران اضافه کرد: در اکثر محله‌های پایین شهر گوش شکسته نماد با ابهت بودن و قدرت است. این تصور غلط در عین حال در میان نوجوانان بسیار رایج است که برای اینکه دیگران از آن‌ها حساب ببرند و به اصطلاح بترسند، باید گوششان شکسته باشد.

نقیبی ادامه داد: در واقع گوش شکسته اکنون در جنوب شهر به یک ارزش منفی تبدیل شده است. این درحالی است که یک کشتی‌گیر حرفه‌ای در ابتدای مسیر ورزشی، مرام پهلوانی، خضوع، فروتنی و احترام به افراد جامعه را می‌آموزد و صرفا نباید هر فردی که گوشش شکسته است را کشتی گیر و پهلوان حساب کرد.

وی تصریح کرد: شرایط اجتماعی حاکم بر محله‌ها باعث شکل‌گیری برخی رفتارهای غیرمتعارف در نوجوانان می‌شود. شخصا شاگردی داشتم که بعد از چهار ماه تمرین کشتی، گوشش شکست و دیگر به این ورزش ادامه نداد. براساس تجربه دیده‌ام که برخی دیگر از ورزشکارنماها به عده‌ای سودجو مراجعه می‌کنند تا گوششان را بشکنند. به نظرمن فدراسیون و هیات کشتی باید بر فعالیت این دسته از افراد که از طریق شکستن گوش، آن هم به صورت غیرمتعارف و خارج از جریان ورزش فعالیت می‌کنند، نظارت داشته باشند تا شاهد قوت گرفتن این جریان نباشیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha