۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۰:۱۸
کد خبر: 85070793
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کارکنان رسانه دولت انگلیس به صف اعتصابات ملحق شدند

۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۰:۱۸
کد خبر: 85070793
کارکنان رسانه دولت انگلیس به صف اعتصابات ملحق شدند

لندن – ایرنا – کارکنان رسانه دولت انگلیس (بی‌بی‌سی) قصد دارند تا در ادامه موج فزاینده اعتصاب مشاغل عمومی، در اعتراض به سیاست‌های انقباضی مدیران این سازمان، پنجم می (۱۵ اردیبهشت) مصادف با انتخابات شوراهای شهر دست از کار بکشند.

به گزارش ایرنا، اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران انگلیس (NUJ) روز جمعه اعلام کرد که مدیران بی‌بی‌سی از ایستگاه‌های رادیویی محلی خواسته‌اند تا برنامه‌های خود را از ساعت ۲ بعدازظهر در سراسر این شبکه به اشتراک بگذارند. به این ترتیب انتظار می‌رود که بیش از ۱۰۰ ساعت از برنامه‌های محلی هر ایستگاه رادیویی به ۴۰ ساعت در هر هفته کاهش‌یابد.

به گفته اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران، این طرح منجر به اخراج تعداد زیادی از کارکنان بی‌بی‌سی می‌شود و سایر روزنامه‌نگاران هم مجبور خواهند شد تا برای ابقاء در مشاغل خود تقاضای مجدد ارائه کنند. بی‌بی‌سی ادعا کرده که این تصمیم در راستای اهداف سازمان برای مدرن‌سازی اتخاذ شده است.

با این حال، این دومین اعتصاب کارکنان رسانه دولت طی ماه جاری میلادی (مارس) است تا مراتب اعتراض خود را به تصمیمات مدیران سازمان در سایه اوضاع بغرنج اقتصادی اعلام ‌کنند. معترضان پانزدهم ماه مارس (۲۴ اسفند ۱۴۰۱) نیز، هم زمان با ارائه لایحه بودجه دولت به پارلمان دست از کار کشیدند.

«پل سیگرت» از اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران انگلیس با صدور بیانیه‌ای گفت: «نه پیدایش ویدئو رادیو را نابود کرد نه فناوری دیجیتال چنین تاثیری خواهد داشت. ما می دانیم که خدمات دیجیتال باید بهبود یابد، اما تصمیم‌گیری در این باره نباید به قیمت رادیو محلی، که در مرکز خدمات عمومی بی بی سی است، تمام شود.»

وی افزود: «کاهش بیش از ۱۰۰ ساعت از برنامه‌های محلی در هفته برای هر ایستگاه رادیویی به ۴۰ ساعت غیرقابل قبول است. مردم می‌خواهند که اخبار محلی و مرتبط در دسترس باشد، و اعضای اتحادیه ملی روزنامه‌نگاران نیز برای مبارزه آماده هستند.»

«سیگرت» هشدار داد: «هنگامی که رادیو محلی دیگر برنامه ‌های محلی پخش نکند، نابود خواهد شد و روسای بی‌بی‌سی حق ندارند سازوکاری را که بیش از ۵۰ سال وجود داشته نابود کنند.»

البته این تصمیم درحالی گرفته می‌شود که طبق تحقیقات صورت گرفته توسط روزنامه تایمز شمار زیادی از مردم انگلیس اعتماد خود را به بی‌بی‌سی از دست داده‌اند. نیمی از جمعیت انگلیس به این نتیجه رسیده‌اند که بی‌بی‌سی دیگر بیانگر ارزش‌های مورد علاقه‌ آن‌ها نیست و ارزش تماشا ندارد.

کاهش محبوبیت بی‌بی‌سی زمانی پر رنگ‌ و برجسته‌تر می‌شود که تحقیقات نهاد ناظر بر فعالیت‌های رسانه‌ای انگلیس موسوم به آکفام نشان می‌دهد که این شبکه رسانه‌ای بلحاظ بی‌طرفی، پایین‌تر از رقبای خود نظیر آی‌تی‌وی، کانال ۴، کانال ۵ و اسکای رفتار کرده است.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته ۵۴ درصد بزرگسالان در انگلیس معتقدند که اخبار بی‌بی‌سی بی طرفانه نیست. همچنین تحقیقات موسسه افکار سنجی یوگاو حاکیست که ۴۴ درصد مردم انگلیس معتقدند که این شبکه رسانه‌ای ارزش‌های آن‌ها را نادرست منعکس می کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha