بیش از ۶۶۰ هزار نفر از اماکن گردشگری کرمانشاه بازدید کردند

کرمانشاه- ایرنا- سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه با اشاره به شلوغی این روزهای اماکن گردشگری استان، گفت: از ۲۰ اسفند تا سومین روز از فروردین ۱۴۰۲ جمعا ۶۶۰ هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری استان کرمانشاه بازدید کرده‌اند.

«داریوش فرمانی» روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: به ترتیب تاق بستان، محوطه تاریخی بیستون، معبدآناهیتا، تکیه معاون و تکیه بیگلربیگی میزبان بیشترین بازدیدکننده بوده اند.

اقامت ۹۲ هزار گردشگر نوروزی در کرمانشاه

وی ادامه داد: همچنین در این مدت ۹۲ هزار و ۹۷۰ نفر در مراکز اقامتی و محل‌های تعبیه شده برای میهمانان نوروزی استان اسکان پیدا کرده اند.

او تصریح کرد: این تعداد میهمان نوروزی در هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها، میهمانپذیرها، اقامتگاههای بوم گردی، خانه مسافرها، هتل بوتیک‌ها و نیز کمپ‌ها، مدارس و خوابگاه‌های دانشجویی در نظر گرفته شده، اسکان پیدا کرده‌اند.

سه واحد تاسیسات گردشگری در کرمانشاه تعلیق شد

فرمانی از تشدید نظارت و بازرسی از تاسیسات گردشگری استان به منظور ارائه خدمات مطلوب تر هم خبر داد و گفت: طی این مدت ۳۲۰مورد بازدید نظارتی از این اماکن و مراکز صورت گرفته که حدود ۲۵ مورد از آنها مورد تشویق قرار گرفته‌اند و ۴۷ مورد هم تذکر گرفته‌اند.

به گفته وی برای ۷۸ مورد هم اخطار کتبی صادر شده‌ و سه مورد نیز از ادامه فعالیت آنها جلوگیری و تعلیق شده اند.

به گزارش ایرنا، در استان کرمانشاه ۲۶ هتل، پنج هتل آپارتمان، ۲۰ میهمانپذیر، ۱۸ مجتمع خدمات رفاهی و ۴۴ اقامتگاه بوم گردی فعال است.

بیش از ۶۶۰ هزار نفر از اماکن گردشگری کرمانشاه بازدید کردند

استان کرمانشاه یکی از مقاصد مهم گردشگری کشورمان محسوب می‌شود که در طول سال بخصوص ایام نوروز و تابستان پذیرای هزاران مسافر و گردشگر است، ایرنای کرمانشاه امسال تصمیم گرفته است جاذبه‌های گردشگری استان را برای ارایه به گردشگران معرفی کند که امروز به معرفی دالاهو می‌پردازیم.

مسوولان استان و دست اندرکاران اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه در تدارک لازم برای استقبال و پذیرایی از مسافران نوروزی هستند تا کسانی که وارد این استان مرزی می شوند حداکثر بهره را از مناظر طبیعی و تاریخی کرمانشاه برده و با خاطره ای خوش این دیار را ترک کنند.

استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت در غربی ترین نقطه ایران اسلامی در همسایگی استان های همدان، لرستان، کردستان و ایلام قرار دارد و با داشتن بیش از ۳۳۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق در طول تاریخ همواره نقش محوری و مرکزی در غرب کشور دارد.

وجود چهار هزار اثر شناخته شده تاریخی و طبیعی که بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ مورد آن به ثبت ملی رسیده است، ۲۰۰ جاذبه گردشگری، ۵۰ منطقه نمونه گردشگری، ۱۴ روستای هدف گردشگری، اثر جهانی بیستون در کنار آثار شاخص دیگری همچون تاق بستان، معبد آناهیتا، تکیه معاون الملک، مجموعه قلعه یزدگرد، چهارقاپی و کاخ خسرو و غار قوری قلعه که جملگی در فهرست موقت ثبت جهانی قرار دارند، ۶۰ رشته فعال صنایع دستی، ۹۷ نشان ملی صنایع دستی و ۱۰ نشان بین المللی صنایع دستی موجب شده این استان جزو استان های مطرح در حوزه گردشگری شناخته شود.

طبیعت بکر، اقلیم مناسب، آب و هوای چهارفصل، آب فراوان، سراب های بی شمار، بازارچه های مرزی متعدد، تنوع فرهنگی و دشت های حاصل خیز، زیرساخت ها و مسیرهای ارتباطی مناسب، فرودگاه بین المللی و از همه مهمتر مردمان مهمان نواز این گهواره تمدن را به "سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی" تبدیل کرده است.

بیش از ۶۶۰ هزار نفر از اماکن گردشگری کرمانشاه بازدید کردند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha