معصومه شیری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هم اکنون ۳۸ اقامتگاه بوم گردی در شهرستان خدابنده فعال است، افزود: اقامتگاه های بوم گردی یا همان گردشگری روستایی شکلی جدید از صنعت گردشگری است که در آن افراد به جای حضور در هتل ها و اماکن شلوغ و پرازدحام راهی روستاها و مناطق بکر می شوند تا به دور از هیاهوی زندگی روزمره، دمی و ساعتی، شاید هم روزی و هفته ای را در آرامش برآمده از ویژگی های بومی و محلی در مناطق روستایی سپری کنند.
وی خاطرنشان کرد: راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی به منظور فراهم کردن زمینه و بستری برای معرفی فرهنگ، گویش، پوشش، غذای محلی، موسیقی و فعالیت های مبتنی بر آداب و رسوم مردم محلی است تا شرایطی را برای تجربه زندگی در محیط های طبیعی و سنتی برای گردشگران ایجاد نماید.
به گزارش ایرنا در مجموع ۱۳۰ اقامتگاه بوم گردی در استان زنجان فعال است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان خدابنده گفت: علاوه بر اقامتگاههای بوم گردی، هشت باب سوییت، ۲ واحد مهمان پذیر و یک هتل آپارتمان نیز در شهرستان خدابنده آماده پذیرایی و اسکان مسافران نوروزی است.
شیری افزود: جشن های نوروزگاه نیز در شهرستان خدابنده با اجرای آیین ها و موسیقی محلی در ایام تعطیلات نوروزی در اماکن گردشگری شهرستان برگزار می شود.
گفتنی است غار کتله خور، بقعه قیدار نبی(ع) و مسجد جامع سجاس از جاذبه های برجسته گردشگری استان زنجان در شهرستان خدابنده واقع است.
نظر شما