عشق به ولایت، جزو سلوک عملی مرحوم آیت‌الله علوی گرگانی بود

گرگان - ایرنا - امام جمعه موقت تهران با اشاره به علاقه قلبی مرحوم آیت‌الله سیدمحمدعلی علوی گرگانی به ولایت فقیه گفت: این سلوک و منش عالمانه که در بسیاری از علمای برجسته مشاهده می‌شود عامل عزت، اقتدار و وحدت شیعه است.

به گزارش ایرنا، آیت الله کاظم صدیقی روز پنجشنبه در آیین بزرگداشت نخستین سالگرد ارتحال آیت الله سیدمحمدعلی علوی گرگانی در امامزاده عبدالله گرگان، افزود: توسلات مرحوم آیت الله علوی گرگانی به امام زمان ( عج ) و اهل بیت دیگر ویژگی بارز ایشان بود.

وی ادامه داد: این مرجع تقلید برجسته جهان اسلام، فقیهی جامع‌الاطراف، دارای استنباط قوی و رساله کامل بود که مقلدان زیادی هم داشت.

وی خاطرنشان کرد: مردم خطه گلستان علمای باصفایی چون آیات عظام طاهری، میبدی، علوی گرگانی و نورمفیدی دارد که زیر سایه امام صادق (ع) پرورش یافته و دارند.

آیت الله صدیقی گفت: رهبر معظم انقلاب، ساده زیست بوده و در سخنوری کم نظیر، در رصد دشمنان بی‌مانند است و تمام توطئه دشمن را با یک سخنرانی خنثی می‌کند.

عشق به ولایت، جزو سلوک عملی مرحوم آیت‌الله علوی گرگانی بود

امام‌ جمعه موقت تهران به تلاش دولت برای حل مشکلات جامعه اشاره کرد و گفت: دولت همه تلاش خود را بکار می‌گیرد اما برخی مسوولان دولتی برای شتاب بخشیدن به خدمات باید تغییر کنند.

وی افزود: مسوولانی ضد استکبار و ولایتمدار داریم و در برابر توطئه دشمنان، آگاه هستند.

آیت الله سید محمد علی علوی گرگانی از مراجع عظام تقلید روز سه‌شنبه ۲۴ اسفند ماه سال ۱۴۰۰ به دلیل بیماری در شهر قم، دارفانی را وداع گفت.

این مرجع تقلید از شاگردان آیت‌الله بروجردی، امام خمینی(ره)، آیت‌الله گلپایگانی و آیت‌الله اراکی بود و تألیفات مختلفی داشت که توسط مرکز کامپیوتری علوم اسلامی، گردآوری و منتشر شده است.

آیت الله علوی گرگانی نزد پدرش ادبیات عرب را فراگرفت. در ۱۶ سالگی عازم سفر عتبات و حج شد و در بازگشت از حج قصد ماندن در نجف را داشت؛ اما به توصیه آیت الله حکیم به قم بازگشت. وی درس‌های سطح را در طی چهار سال نزد افرادی چون مجاهدی تبریزی، سلطانی طباطبایی و ستوده اراکی فراگرفت.

وی به مدت سه سال در درس خارج فقه آیت‌الله بروجردی و هشت سال در درس خارج اصول فقه امام خمینی و ۱۵ سال در درس فقه مرتضی حائری یزدی شرکت کرد.

آیت الله علوی گرگانی به مدت هفت سال در ایام تابستان به نجف می‌رفت و در درس عالمان حوزه علمیه نجف همچون آیت الله خویی و میرزا باقر زنجانی حاضر شد. آیت‌الله گلپایگانی، عباسعلی شاهرودی و محمدعلی اراکی از دیگر استادان وی بودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha