به گزارش ایرنا، محمد اسدی روز پنجشنبه در نشست با رئیس کارگاه و کارگران بومی در لیست تعدیل و اخراج قرار گرفته شرکت نیروگستر اظهار کرد: هیچ کدام از نیروهای بومی در این شرکت تا پایان سال تعدیل و اخراج نمی شوند.
وی افزود: استفاده از ظرفیت نیروهای بومی اولویت نخست ما در همه مسائل به ویژه در حوزه کارگری است و با تمام توان حمایت خود را از این قشر اعلام می کنیم.
سرپرست فرمانداری دیلم تصریح کرد: با پیگیری های صورت گرفته، مقرر شد به زودی نشست مشترکی با حضور نماینده تامالاختیار فرماندار، شرکت نیرو گستر، شرکت بهرهبردار(کارفرما) و نماینده کارگران بومی شهرستان برگزار تا در زمان بهرهبرداری از ظرفیت نیروهای بومی استفاده شود.
در این نشست کارگران بومی شرکت نیرو گستر که در لیست تعدیل یا اخراج قرار گرفته بودند، رئیس کارگاه شرکت نیروگستر و نماینده حقوقی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیلم حضور داشتند.
در هفته جاری شماری از نیروهای اخراجی بومی شهرستان های گناوه و دیلم در پروژه تلمبه خانه انتقال نفت شماره یک گوره به جاسک مقابل در سرپرستی آن تجمع و خواستار لغو این اقدام شدند.
طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، طرحی ملی و راهبردی است که با حمایت دولت و راهبری شرکت ملی نفت ایران و با هدف ایجاد ظرفیت انتقال یک میلیون بشکه نفت خام در روز، ذخیرهسازی و صادرات آن از طریق پایانه جدید جاسک، تضمین استمرار صادرات نفت خام، تمرکززدایی از پایانههای صادراتی و متنوعسازی آن و توسعه پایدار و اشتغالزایی در سواحل مکران اجرا میشود که در این مرحله ظرفیت ۳۰۰ هزار بشکه نفت در روز است و سرانجام به صادرات روزانه یک میلیون بشکه نفت میرسد.
اهم پروژههای این طرح ملی را میتوان به تأمین و احداث یکهزار کیلومتر خط لوله ۴۲ اینچ سازگار با نفت ترش، احداث پنج تلمبهخانه و سه ایستگاه بینراهی خط لوله و برقرسانی به آنها، احداث ایستگاههای دریافت و ارسال توپک و ترمینال پایانی، احداث مخازن ذخیرهسازی به ظرفیت ۱۰ میلیون بشکه در منطقه جاسک و احداث تأسیسات دریایی شامل سه گوی شناور، حوضچه آرامش و تأسیسات جانبی آن در سواحل مکران اشاره کرد.
تلمبه خانه گوره که کار انتقال نفت از حوزه های نفتی را به پایانه های نفتی میسر می کند در مجاورت روستای سیاهمکان از توابع شهرستان دیلم در شمال استان بوشهر قرار دارد.
نظر شما