مهدی خسروی بنجار روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: تمرین های طرح اضطراری یک امر واکنشی در شرایط اضطراری احتمالی است که باید تمامی خطرات بالقوه شرایط حاکم بر اطفای حریق و امداد و نجات پیش از وقوع سوانح، مورد ارزیابی و در اختیار تمامی گروههای شرکت کننده در تمرین قرار گیرد.
وی بیان کرد: الزام و رعایت ایمنی مهمترین موضوعی است که در تمامی فعالیتهای هوانوردی همواره در درجه اول اهمیت قرار دارد.
مدیرکل فرودگاههای سیستان و بلوچستان افزود: تجربه اثبات کرده که بستر حادثه و بحران از بین رفتنی نخواهد بود و تنها احتمال رخداد آن کاهش مییابد که باید آمادگی و اتخاذ تدابیر و پیشبینیهای لازم برای شرایط خاص اندیشیده شود تا بتوان در حداقل زمان ممکن با مدیریتی واحد و متعاقب آن هماهنگی کامل، مناسبترین اقدامات را انجام داد زیرا عدم هماهنگی و آشفتگی در خدمت رسانی میتواند به عنوان خطری بالقوه و مهم محسوب شود.
وی بیان کرد: تمرین کامل طرح اضطراری هر ۲ سال یکبار در سطح فرودگاه ها با هدف اطمینان از آمادگی کامل نیروها برگزار میشود تا تمامی ارگانهای مربوطه در یک سناریوی از پیش تعیین شده نقش و وظیفه خود را بدرستی انجام دهند.
خسروی گفت: باید تدابیر و پیش بینی های لازم برای شرایط خاص هوایی اندیشیده شود تا بتوان در حداقل زمان ممکن با مدیریتی واحد و هماهنگی کامل مناسبترین اقدامات را انجام داد زیرا عدم هماهنگی و آشفتگی در خدمت رسانی می تواند به عنوان خطری بالقوه و مهم محسوب شود.
وی افزود: در مانور طرح اضطراری فرودگاه بین المللی شهدای زاهدان سپاه حفاظت هواپیمایی فرودگاه استان، پلیس فرودگاه، اداره کل اطلاعات، مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان، هلال احمر، پلیس راهور، آتش نشانی، آرامستان، اورژانس و فوریت های پزشکی، پزشکی قانونی و دادگستری حضور دارند که هر کدام وظایف خاص خود را انجام میدهند و یک تیم آدیتور نیز از شرکت فرودگاه های ایران در این عملیات مشارکت دارد.
مدیرکل فرودگاههای سیستان و بلوچستان اظهارداشت: این مانور فردا یکشنبه با پرواز شرکت هواپیمایی آلفا از بندرعباس به مقصد زاهدان با ۲۰ نفر مسافر انجام می شود.
نظر شما