به گزارش ایرنا، محمد علی مومنیها روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگاران در عسلویه استان بوشهر اظهار کرد: امسال در جذب آثار تولید شده در بخش بینالملل موفق عمل کردیم به گونهای که شاهد حضور هنرمندانی از کشورهایی مانند عراق، لبنان و سوریه در این جشنواره بودیم.
وی با اشاره به انتخاب استان بوشهر به عنوان میزبان هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت، افزود: انتخاب استان بوشهر که بیشترین مرز دریایی با خلیجفارس دارد به دلیل پیشینهای افزون بر ۵۰۰ سال مقاومت این استان علیه استکبار و استکبارستیزی است.
مدیر کمیته بینالملل جشنواره فیلم مقاومت تصریح کرد: امسال شاهد استقبال خوبی از هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت بودیم به گونهای که بیش از ۳۰۰ فیلمساز آثار خودشان در بخش خارجی ارسال کردند که جمعاً نزدیک ۵۰۰ اثر در هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت ثبت شده است.
دبیر هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت عنوان کرد: این جشنواره با شرکت ۲۵۰۰ اثر با شعار مقاومت، نهضت جهانی مستضعفان و آزادی قدس شریف با آرمان تظلمخواهی از مردم فلسطین در عسلویه بوشهر آغاز به کار کرده است.
جلال غفاری ادامه داد: خلیجفارس بهعنوان یک موقعیت خاص با پیشینه بیش از ۵۰۰ سال برای برگزاری هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت انتخاب شده که یک اتفاق راهبردی و هدفمند است.
وی عنوان کرد: آثار انتخابی در قالب داستانی، مستند و پویانمایی در بخش فیلمهای بلند، کوتاه و سریال دریافت شده است.
دبیر جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت یادآور شد: در بخش اصلی این جشنواره که به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شده، ۸۰۰ اثر دریافت شده است.
غفاری گفت: در بخش روایتگری موضوع فیلمسازان جوان به نام شهید حججی با بیش از ۳۰۰ اثر در بخش فیلم کوتاه، در بخش فلسطین به نام شهید عماد مغنیه با دریافت ۴۰۰ اثر، در بخش دفاع مقدس ۳۰۰ اثر، در بخش فیلمنامه به نام شهید آوینی با ۴۰۰ اثر و در بخش پژوهش، نقد و کتاب ۱۵۰ اثر دریافت شده است.
نظر شما