به گزارش خبرنگار ایرنا، فرماندار ویژه شهرستان خوی روز دوشنبه در مراسم روز درختکاری با بیان اهمیت زیست محیطی گفت: شوراهای شهر، شهرداریها، منابع طبیعی و سایر ادارات باید با جدیت حفاظت از محیط زیست را در بین مردم ترویج کرده و فرهنگ سازی این امر مهم را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.
ذبیح الله کاظمی ادامه داد: اگر با این سرعت از بی اعتنایی به محیط زیست و حفاظت از منابع طبیعی پیش برویم شاهد خطرات جبران ناپذیری در جامعه خواهیم بود.
وی از همراهی مردم در فرهنگ کاشت درخت تقدیر کرد و افزود: با برنامهریزی های صورت گرفته امیدواریم شاهد این باشیم مردم در کنار نهادهای مربوطه به اندازه هر نفر در سطح شهرستان درخت بکارند.
نایب رییس شورای اسلامی شهر خوی نیز در این مراسم با اشاره به اولویت و برنامههای شورای شهر و شهرداری خوی گفت: این دوره از شورا تمام تلاش خود را در جهت ریههای تنفسی شهر بر میدارد و در این راستا ایجاد کمربندهای سبز در برنامه کاری شورا و شهرداری قرار گرفته است.
محمد صادق نژاد اضافه کرد: باغ دلگشا از کارنامههای فرهنگی شهر هست که با برنامهریزیهای صورت گرفته، سنگ فرشهای آن احیا و با کاشت درخت، کار اجرایی این مجموعه را به اتمام میرسانیم تا هم قدمی در زیبا سازی سیمای شهر برداشته و هم محیطی سالم برای شهروندان و میهمانان ایجاد کرده باشیم.
در این مراسم علاوه بر کاشت نهال توسط فرماندار و سایر مسوولان، ۱۰ هزار اصله نهال با مشارکت شهرداری و اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خوی به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری به صورت رایگان در اختیار شهروندان خویی قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، زلزلهای به بزرگی ۵.۹ ریشتری ساعت ۲۱ و ۴۴ دقیقه شنبه هشتم بهمن شهرستان خوی را لرزاند، روند رسیدگی به ساکنان مناطق آسیب دیده از زلزله به صورت جدی همچنان ادامه دارد هر چند بسیاری از مردم هنوز در چادر و داخل اردوگاهها اسکان داشته و بدلیل تخریب منازل و یا نیاز به تعمیرات آن نتوانسته اند به منازل خود بازگردند.
براساس اعلام مسوولان، در زلزله اخیر شهرستان خوی، ۲ هزار و ۱۲۰ واحد مسکونی بطور کامل تخریب و ۱۱ هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی دچار خسارت از ۲۰ تا ۸۰ درصد شد همچنین ۸۴ مدرسه نیز آسیب دید که از این تعداد ۲۴ مدرسه باید تخریب و بازسازی شود.
با تدابیر ویژه و پیگیریهای استاندار آذربایجانغربی مصوبه هیات دولت به منظور جبران خسارت ناشی از زلزله در کمترین زمان به تصویب رسید و براساس این مصوبه برای مناطق شهری ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی با نرخ سود ۵ درصد و مناطق روستایی ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی با نرخ سود ۴ درصد تعیین شده است.
همچنین ۶۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در مناطق شهری و روستایی به واحدهای احداثی پرداخت میشود.
نظر شما