افزون بر ۴۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی سیستان و بلوچستان رفع تداخل شد

زاهدان- ایرنا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۴۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی این استان امسال در قالب ۳۷ پلاک رفع تداخل شد.

به گزارش ایرنا سید محمدرضا سید حسینی روز شنبه در نشست کمیسیون رفع تداخلات اراضی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: رفع تداخلات اراضی به عبارتی اختلافات بین دولت و کشاورزان در مورد تداخل اراضی ملی، دولتی و مستثنیات یکی از مسائل مهم جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: براساس آنچه قانون گذار مصوب کرده با رفع تداخل در اراضی کشاورزی اختلاف‌ها و مشکلات قضایی کاهش و کشاورزان با گرفتن سند تک برگ با خیال آسوده تری به تولید خواهند پرداخت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تلاش این سازمان گسیل داشتن سرمایه گذاران در بخش کشاورزی بوده در همین راستا نقش و جایگاه امور اراضی با توجه به ماموریت های حاکمیتی و حقوقی که دارد بسیار اساسی است.

سید حسینی تصربح کرد: تلاش می‌شود بعد از سرعت بخشی در روند رفع تداخلات اراضی کشاورزی که مقدمه برای صدور سند است این کار نیز با سرعت بیشتری انجام شود.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان از نظر آب و هوایی متفاوت است به طوری که مناطق ایرانشهر، زابل و باهوکلات آب و هوای بیابانی و ناحیه زاهدان در مرز بین اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی قرار گرفته است.
مناطق سراوان، مهرستان، سیب سوران، خاش، چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و سرباز استان نیز آب و هوای نیمه بیابانی و ناحیه کوهستانی بم پشت در جنوب سراوان و امتداد آن به طرف مشرق تا کوههای بشاگرد آب و هوای نیمه بیابانی معتدل دارند و اقلیم مشرق ارتفاعات و فلات‌های مرتفع و کم وسعت میان آن نیمه بیابانی با زمستان‌های سرد است.

هم‌اینک مجموع اراضی کشاورزی و باغی سیستان و بلوچستان ۲۲۸ هزار و ۴۵۱ هکتار شامل ۱۳۵ هزار و ۷۴۱ هکتار زراعی و ۹۲ هزار و ۷۱۰ هکتار باغی است.
این استان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی در تولید برخی محصولات کشاورزی در کشور خاص است به طوری که رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل کشور با ۴۲۵ هزار تن از سطح ۱۷ هزار هکتار زمین را دارد و نقش بسزایی در تنظیم بازار و ایجاد درآمد برای کشاورزان ایفا می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha